Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
supertata

Robert Ferlin: Mijenjanje pelena je poput vožnje bicikla

ferlin
Foto: marko lukunić/pixsell
1/3
11.06.2010.
u 09:32

Televizijski voditelj, koji se na mjesec dana zbog “Afrovizije” preselio u Zagreb, govori o odličnom balansiranju između roditeljstva i prijateljstva 
sa svoje troje djece te o trenucima hedonizma i opuštanja na istarskom selu.

Jedva dočekana vrelina u zraku ljubiteljima nogometa danas postaje još žešća. U Južnoafričkoj Republici počinje Svjetsko nogometno prvenstvo, a za one koji nemaju novca ili volje da potegnu do divljih afričkih tribina Drugi program HTV-a i “Afrovizija” nude dostatan supstitut. Pa i za gledatelje koji nisu najvatreniji kada su lopta i znoj u pitanju naći će se zanimljivih tema, a za njih je zadužen voditeljski par Mila Horvat i Robert Ferlin.

– Mila i ja uigrani smo kao stari bračni par! A za vrijeme prvenstva naša je funkcija da osim utakmice, koja će biti okosnica svake večernje emisije, ljudima putem priča i filmića zanimljivo predstavimo zemlje čije će se momčadi naći na terenu – rekao nam je Robert Ferlin (43). Rijeku u kojoj živi na mjesec dana zamijenio je metropolom, malčice nezadovoljan jer mu to remeti sezonu kupanja u moru koju je ovaj tjedan tradicionalno započeo prvim skokom na glavu.

Ipak, kada je nogomet pozadina svega, ništa mu nije teško. Već 15 godina prati postignuća NK Rijeke i radi za tamošnji radio pa mu sve što ima veze s tim sportom diže adrenalin. U Africi nikada nije bio, no ne žali što neće ni sada jer privatno je već bio na dva SP-a, u Francuskoj 1998. i Njemačkoj 2006. A ove će godine, kaže, navijati za “najbolji nogomet”, i to u najboljem mogućem društvu.

– Mila zna o nogometu više od bilo kojeg muškarca. Sve od taktike do pozadinske igre... S njom je gušt gledati utakmicu – kaže Ferlin. Šarmantan jest, a po tome je i poznat. No na to osjeća li se kao magnet za žene, kroza smijeh kaže:

– Pa baš mi se ne bacaju u naručje, to je fama! Pravi zavodnici žive na obali jezera Como, mijenjaju cure svakih par mjeseci i nemaju troje djece. Ja imam samo svoje sijede vlasi, ali ako šarm pomaže gledanosti emisije, sve sam spreman učiniti.

Prije tri mjeseca pisalo se da je prekinuo sa Suzi Petričić, ravnateljicom Parka prirode Učka s kojom ima jednoipolgodišnju kćer Piju, no o ljubavnom statusu ne želi pričati već kratko reže:

– To što se pisalo nije bila istina.

Martini (20), Nikoli (16) i Piji nastoji biti tata koji balansira između prijateljstva i roditeljstva i važno mu je samo da budu sretni.

– S Martinom sam nedavno bio u New Yorku pa smo poharali šoping-centre. A Nikola je tinejdžer sa svim problemima koji uz to idu, no to mi je srećom poznato jer sam i ja bio takav dječak. Piji mijenjam pelene jer s djecom je kao i s vožnjom bicikla, kada se jednom nauči, nikada se ne zaboravlja – kaže brižni tata. A kad se sve ugasi i ostane tek Robert sam najviše uživa u obiteljskoj kući u Istri u koju će se zavući i u kolovozu kada ode na godišnji odmor.

– Nema veće uživancije od ležanja pod starom lipom dok vam mama priprema domaće fuže! Njena je kuhinja najbolja – zaključuje Ferlin.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije