Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
naljutio obožavatelje

Razgolitio se lovac iz 'Potjere': 'Svjestan sam da sam prirodno jako seksi'

Foto: Instagram screenshot
1/4
02.07.2019.
u 20:21

Dean Kotiga mnoge je iznenadio golišavom fotografijom na svom Instagramu. Brojni obožavatelji zamjerili su mu ovo izdanje.

Dean Kotiga odlučio je odbaciti suvišne krpice sa sebe. Popularni lovac iz 'Potjere' nemalo je iznenadio svoje pratitelje golišavim izdanjem kojim se pohvalio na Instagramu. 

- Svjestan sam da sam i prirodno jako seksi, ali stavio sam Juno filter da budem baš ono mmmmmljac! NAVALITE KOKE I PIJETLOVI - napisao je Kotiga u opisu fotografije i nasmijao brojne obožavatelje. No, neki od njih zamjerili su mu dlake na prsima pa je tako Dean ostao u kratkom roku bez tisuću pratitelja na Instagramu. 

Foto: Instagram Asos

- Eto ga, samo se ti skidaj, past će ti broj sljedbenika - napisala mu je jedna od pratiteljica koju očito nije oduševio njegov goli torzo. 

Neki su mu poručili da ova fotografija prelazi granice dobrog ukusa, no bilo je i onih koji su shvatili njegov smisao za humor i uzvratili istom mjerom. 

-  Wow, ovo je baš, baš seksi. Budi moj šrot, ja sam tvoja koka, izgorjet ćuuu - glasi jedan od komentara ispod objave koja je podigla puno prašine na Instagramu. 

Pogledajte i tko se našao na listi 10 najseksi Hrvata. 

Ključne riječi

Komentara 9

ZR
Ze Roberto u
20:44 02.07.2019.

Danas oba bljuvotina, a sutra pišite o drugom "lovcu", članu radničke partije, i nadasve "vrsnom plesaču".......

BE
Bear2
21:26 02.07.2019.

Zgodan nema kaj

ČS
Čuvaj se senjske ruke
21:54 02.07.2019.

Može li gore?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije