Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neugodno iskustvo

Poznati 'Lovac' vratio se iz Japana, a na zagrebačkom aerodromu doživio neugodnost

Foto: Instagram screenshot
1/3
05.05.2019.
u 20:04

Naš popularni ''lovac'' iz Potjere po povratku iz Zemlje Izlazećeg Sunca doživio je neugodnost na zagrebačkom aerodromu koju je odlučio prenijeti zajednici na Twitteru

Dean Kotiga, lovac iz kviza ''Potjera'', proteklih tjedana odmarao se u Japanu, a danas se vratio u Hrvatsku, gdje je doživio neugodan prijam na zagrebačkom aerodromu.

"Zašto bi djelatnik na carini zagrebačkog aerodroma s osmijehom rekao ''na sljedeći prolaz, molim vas'' kad ide mrsko ''stanite sa strane molim vas osobnu ovo je prolaz za one koji lete iz Europske unije, a vi letite iz Japana, a barem bi vi trebali znati da Japan nije u Europskoj uniji'', stoji na njegovu Twitteru, gdje često izvještava o svojim putovanjima.

U nastavku je na sebi svojstven način nastavio pisati o anegdoti.

Tijekom putovanja Kotiga je bio aktivan na društvenim mrežama, posebno na Twitteru gdje je komentirao kako ga ''hvata jeza/groza zbog povratka u Hrvatsku jer neće imati što tvitati jer doma vodi relativno dosadan i prilično nerasistički život''.

Tom objavom referirao se na implikacije jednog tviteraša da je Kotigino stajalište o Japanu rasističko, a nakon toga ga je tviteraš blokirao.

Pogledajte gdje su danas naše najdraže voditeljice

Ključne riječi

Komentara 57

Avatar Ironman0105
Ironman0105
20:10 05.05.2019.

Tjo je taj popularni I po cemu je poznat? Nije nitii Dvornikova kcer, niti karleusa.

Avatar Nomi
Nomi
01:22 06.05.2019.

Cisto usporedbe radi: Prije neki dan u Berlinu smo po slijetanju 2, 3 aviona nas preko 500 poput stoke cekali sat i pol u prostoriji taj pregled putovnica. Osiguranje nema pojma zasto (a nije ih ni briga), ljude smjestili ko u tor i nek cekaju. Carinski djelatnici bez obrazlozenja. Mala djeca na rubu zivaca. Jako lose iskustvo.

JO
joed
22:24 05.05.2019.

Ma on je samo htio reći da je bio u Japanu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije