Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne mare za komentare

Prvu kampanju nazvali 'jezivom': Heidi Klum (49) i kći Leni (18) ponovno zajedno pozirale u donjem rublju

Foto: Instagram
1/10
24.11.2022.
u 23:00

Heidi je pozirala u crvenom čipkastom donjem rublju naslonjena na svoju kći Leni koja nosi satensku spavaćicu. Iako je prva kampanja izazvala brojene komentare i rasprave, Leni je nedavno odgovorila na kritike.

Njemačka manekenka Heidi Klum (49) i njezina kći Leni (18) snimile su novu zajedničku kampanju za talijanski brend donjeg rublja Intimissimi povodom nadolazećih blagdana, nedugo nakon što su kritičari prvu kampanju nazvali ''jezivom''.

Heidi je pozirala u crvenom čipkastom donjem rublju naslonjena na svoju kći Leni koja nosi satensku spavaćicu. Iako je prva kampanja izazvala brojene komentare i rasprave, Leni je nedavno odgovorila na kritike.

-Iskreno, nisam se previše bavila reakcijama. Sve u svemu, ja sam zadovoljna. I provela sam nevjerojatan dan sa svojom mamom- rekla je Leni koja je krenula stopama svoje majke, a već je nekoliko puta govorila koliko je sretna zbog svih savjeta koje joj daje.

- Sretna sam baš zbog svega što mi pruža. Mogla bih nabrajati unedogled. Uvijek mi govori da se moram zabaviti, da moram i sama biti zabavna, energična, osjetiti uzbuđenje zbog onog što radim- objasnila je Leni.

Foto: Profimedia
Među brojim kritičarima bili su popularni mediji i časopisi. People je tako napisao kako ''majka i kći nastavljaju dominirati modnom industrijom'', dok je najdalje otišao Daily Mail čija je novinarka napisala kako reklama u kojoj Heidi i Leni skakuću u donjem rublju, pune samopouzdanja i bliske smatra incestuoznom.

-Ne biste to baš nazvali majčinskom ljubavlju. Kao još jedan dokaz da modni svijet nema granica, Heidi Klum pozirala je u nizu soft-core slika sa svojom kćeri tinejdžericom Leni ljubeći se s njom u jednom kadru, trljajući se grudnjak o grudnjak u drugom- objavio je Daily Mail. 

Jedan od najglasnijih kritičara bio je radijski i TV-voditelj Howard Stern koji je u svojoj emisiji kampanju za donje rublje majke i kćeri proglasio neprimjerenom.

- Pogledao sam i pomislio: "Ovo je tako je...o pretjerano. To je tako neprikladno. Ali ne možete prestati gledati. Sve to izgleda kao vruća fantazija nekog tipa. Ljube se i drže jedna drugu, skakuću...- rekao je voditelj s kojim su se složili i korisnici društvenih mreža.

''Ne bih pozirala u seksi donjem rublju sa svojom mamom'', ''Čudno je seksualizirati svoju kćer u trenutku kada postaje punoljetna'', pisali su kritičari.

Leni je Heidina kći koju je dobila u vezi s Flavijem Briatoreom, a Seal je kada se vjenčao s Heidi posvojio Leni i u njezinim službenim papirima je upisan kao njezin otac. Leni je krenula majčinim stopama pa je ove godine plijenila pažnju na reviji Dolce&Gabbane nakon što je debitirala na Tjednu mode u Berlinu. Također, snimila je i prvu naslovnicu za časopis Glamour Germany, a ne skriva kako joj je majka najveća podrška.

VIDEO Dramatične scene iz centra Zagreba sa snimanja filma Black Canary: Snimali sudar automobila i tramvaja

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar messerschmidt
messerschmidt
08:54 25.11.2022.

Tko je sve prešao preko stare, dobro se još i drži.

Avatar southman
southman
08:51 25.11.2022.

Bravo mama. Ja kćerke odgajao da budu dr.sc. da bi lijepo živjele a ti svoju da se puno lakše i više može zaraditi na p.

DU
Deleted user
08:28 25.11.2022.

Punoljetne oba dvije. Najprije stariju pa za desert mlađu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije