Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dodjela nagrada

Ella Dvornik malo je toga ostavila mašti u prozirnoj majici: Na ovakav dekolte malo tko može ostati ravnodušan

Foto: Instagram
1/12
23.11.2022.
u 10:24

Na sinoćnjim nagradama pojavile su se brojne zvijezde, a među njima i influencerica koja je još jednom ostavila bez daha izdanjem s potpisom Kristine Burje.

U utorak 22. studenog u Zagrebu je upriličena dodjela nagrada pod nazivom 'Elle Style Awards 2022.'. Glamurozni događaj privukao je brojne poznate koji su na dodjelu stigli u zanimljivim modnim kombinacijama, a jedna od njih je i influencerica Ella Dvornik-Pearce (31) koja je svojim izdanjem izmamila uzdahe svih okupljenih. 

U zavodljivom izdanju istaknula je bujni dekolte, a na sebi je imala odijelo hlače visokog struka, kratki sako i ispod prozirnu košulju ispod koje su se nazirale grudi. Pozirala je uz prijateljicu i dizajnericu koja i potpisuje ovu odjevnu kombinaciju - Kristinu Burju koja se krije iza brenda Krie Design. 

22.11.2022., Zagreb, HDLU - Dodjela Elleovih nagrada za stil – Elle Style Awards 2022. Ella Dvornik Photo: Marko Prpic/PIXSELL
Foto: Marko Prpic/PIXSELL, ilustracija

Inače, i na ovogodišnjoj dodjeli 'Story Hall of Fame' nagrada, Ella se pojavila također u kreaciji Kristine Burje, a i ona je pratitelje iznenadila te su se mnogi pitali ima li influencerica na sebi gaćice. Ella je potom snimila video i pokazala svima kako je domišljato za tu prigodu sakrila gaćice. 

VIDEO>>Marco Cuccurin i Mia Negovetić: 'Ne obaziremo se na kritike, a u showu smo postali pravi prijatelji'

Ključne riječi

Komentara 3

SA
sargu123
10:37 23.11.2022.

Kako ono narod kaže za ovakve?

Avatar Sand
Sand
14:44 23.11.2022.

Pokazala silicone 😏

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije