Naslovnica Showbiz Estrada

Prvo rođenje na Farmi! Edita: "Sretna sam jer se to dogodilo nama"

Edita je prva vidjela, hajdemo reći da je postala babica. Jako sam sretan zbog nje“, izjavio je Saša.
11. listopada 2018. u 14:43 1 komentara 356 prikaza
Foto: PR
Pogledajte galeriju 1/4

Prva se životinja rodila na farmi, ojanjila se ovčica koju su farmeri dobili na čuvanje, a za životinje u toru bili su zaduženi Saša i Edita. „Jako sam uzbuđena i sretna jer se to dogodilo meni i Saši u našem toru. Mislim da će farmeri biti ljubomorni jer smo mi prvi dobili prvo maleno na farmi“, uzbuđeno će Edita koja je ovce prozvala svojim anđelima čuvarima na farmi. „Edita je prva vidjela, hajmo reći da je postala babica. Jako sam sretan zbog nje“, dodao je Saša.

farma Život na imanju Farma ima novog Gazdu, Josip: Mislim da je dorastao svim zadacima

Nakon što su farmeri dva dana već na kruhu i mlijeku, vidjevši da stiže trgovački putnik, sreći nije bilo kraja. Osim dukata koje imaju, farmerima je u cilju trgovačkom putniku prodati svoje namirnice, hranu ili bilo koje druge proizvode koji se mogu prodati, no izgleda da se farmeri ipak nisu pretrgli. Iako im je došao majstor za izradu namještaja, farmeri nisu napravili ništa pa nisu imali ništa ni za prodati.

 | Autor : PR Foto: PR

Sada kada farmeri imaju hrane, mogu odahnuti, no najviše su se ipak razveselili tzv. luksuzu, duhanu i čokoladi za nepušače. „Mislim da se 20 dukata koje dajemo za luksuz mogu puno bolje utrošiti“, komentirala je Anica, a Roberto se našalio: „Ljudi, pušit ćete i piti kavu samo dva dana.“.

Iako su do sada klijenti većinom bili zadovoljni brašnom, farmeri su se ovoga puta suočili sa svojim propustom. Naime, klijentu koji je došao po svoju narudžbu nije se svidjelo ono što su farmeri napravili. „Ovo je loše kvalitete. Ovo vam neću uzeti.“, kazao im je klijent, a Roberta je zanimalo u čemu je problem. „Preglatko je, a i čistoća...“ , objasnio im je ukratko. Dok je šef mlina Jurica šutio, Roberto je pokušao uvjeriti klijenta da su oni napravili sve kako je trebalo, no nije mu to prošlo. „Bio sam malo razočaran kada je rekao za kukuruz da nije dobre čistoće, jer počistili smo ono što je bilo jedno vrijeme prljavština od kamena, ali dobro, klijent zna kakvo brašno hoće“, komentirao je Jurica.

big brother nove zabavne emisije Big Brother ili Farma: Koji ćete reality show vi gledati?

Mentor Joža farmerima je doveo nove životinje – patke, a briga o njima pripala je Luciji i Ozrenu. „Lijepe su. Što se tiče njihove funkcije, ne znam, uljepšat će nam ovu farmu definitivno“, komentirala je gazdarica Kristina, a Saša je zaključio da su im trebale neke, kako kaže, smiješne životinje koje će razveseliti farmere. Veselje u njima prva je vidjela Lucija: „Patke će sada biti moj ispušni ventil. Neću više hodati po farmi kao kokoš bez glave i plakati, već ću u njima naći utjehu i isplakati se pred njima.“

 | Autor : PR Foto: PR

Deceuninck grupa
PROIZVODNJA I EKOLOGIJA
Mogu li uspješno poslovanje na globalnom tržištu i zaštita okoliša ići ruku pod ruku? Jer kako stvari stoje, uskoro će morati
Pogledaj sve komentare
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.