Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Optužio obitelj

Princ Harry uhvaćen je u laži, njegov otac ima dokaze o financijama koje ne idu Harryju u prilog

Foto: PA/Pixsell
1/7
26.06.2021.
u 21:15

Dokumenti pokazuju kako je princ Charles svog sina i njegovu suprugu Meghan Markle financirao sve do prošlog ljeta u periodu kad su već preselili u Ameriku.

Princ Harry uhvaćen je u laži, a ovaj put kraljevska obitelj ima i dokaze na papiru da ih je optužio za nešto što nisu napravili. U intervju koji je dao za Oprah Winfrey Harry je istaknuo kako ga je obitelj prestala financirati u prvom tromjesečju 2020. godine, ali njegov otac Charles tvrdi suprotno. Clarence House u javnost je pustio dokumente koji pokazuju kako je princ Charles svog sina i njegovu suprugu Meghan Markle financirao sve do prošlog ljeta u periodu kad su već preselili u Ameriku i kada više nisu obavljali svoje kraljevske dužnosti.

- Kao što je svima poznato u siječnju 2020. vojvoda i vojvotkinja od Sussexa najavili su da više neće obavljati kraljevske dužnosti i vojvoda je rekao da će raditi na tome da se financijski osamostale. Princ od Walesa dodijelio im je značajnu svotu kako bi ih podržao u ovoj tranziciji. To je financiranje prestalo u ljeto prošle godine. Par je sada financijski neovisan - stoji u izjavi koja glasnogovornika princa Charlesa a prenio je Daily Mail.

U službenim dokumentima Clarence Housea piše kako je princ Charles potrošio 4.4 milijuna funti za uzdržavanje svojih sinova Williama i Harryja u prošloj godini. Harry je u intervju tvrdio kako ga je otac prestao financirati čim je napustio Veliki Britaniju te je svoju obitelj Harry na početku uzdržavao zahvaljujući nasljedstvu koje je dobio od pokojne mame.

VIDEO Britney Spears: Nemam svoj novac, ne smijem imati bebu, depresivna sam i plačem

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije