Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dosjetljiv glazbenik

Boris Rogoznica nakon vjenčanja doveo kući mladenku i napravio 'after', odmah reagirali i susjedi

Foto: Instagram
1/5
26.06.2021.
u 12:24

"Ono kad zbog mjera otjeraju svatove kojima sviraš, pa ih sve dovedeš kući na after", napisao je Boris uz fotografiju na kojoj mladenka i ostali uzvanici poziraju zajedno s njim na stubištu.

Nakon duže stanke glazbenik Boris Rogoznica vratio se nastupima. Bivši suprug TV voditeljice Doris Pinčić nastupa na vjenčanjima, a s obzirom na to da su na snazi još uvijek ograničenja vezana uz pandemiju koronavirusa dosjetljivi Boris nakon formalnog završetka slavlja veselu ekipu doveo je kući. 

"Ono kad zbog mjera otjeraju svatove kojima sviraš, pa ih sve dovedeš kući na after", napisao je Boris uz fotografiju na kojoj mladenka i ostali uzvanici poziraju zajedno s njim na stubištu. 

Foto: Instagram

"Koji si ti kralj, a prije svega čovjek", napisao mu je jedan od pratitelja ispod fotografije, a u komentarima se javila i Borisova susjeda. "Sva sreća da su susjedi na moru", napisala mu je jedna susjeda. "Kako koji", uzvratila je druga koju je Boris potom pitao jel se čula zabava. "Ma nije, samo ga ti ošajdari", uzvratila je. 

Foto: Instagram

Inače, osim što nastupa na vjenčanjima Boris već neko vrijeme radi kao prodavač automobila u jednoj poznatoj automobilskoj kući. Uz to početkom godine pohvalio se i televizijskim angažmanom. Svakog petka gledatelji Jabuka TV-a imaju ga priliku vidjeti zajedno s voditeljicom Tihanom Gjurašin s kojom vodi emisiju 'Pjesmom te zovem'. Glazbena je to emisija koja ide u večernjem terminu i uz tamburaše gledateljima se udovoljavaju njihove glazbene želje.

Podsjetimo, nakon razvoda od Doris Pinčić glazbenik je nedavno odlučio ukloniti sve obiteljske fotografije sa svog Instagram profila i očito ga namjerava više koristiti u poslovne svrhe. Da se nakon sedam godina braka razvode glumica Doris i Boris objavili su prošlo ljeto kada su odlučili ostati u dobrim i prijateljskim odnosima i zajedno i dalje skrbiti o sinu Donatu i kćeri Giti. 

Foto: Instagram

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku sa Zdenkom Kovačiček

Ključne riječi

Komentara 14

ST
starwars
19:41 26.06.2021.

Već sam se zabrinuo što je s njim...

PS
popevke sAm slagal
13:55 26.06.2021.

Je li to onaj genije što je sa pjesmom na ikavici nastupio na Zg. festivalu? Je li ikada itko na St. festivalu nastupio sa kajkavskom pjesmom? Komedija od čovjeka.

SA
Sanja
00:09 27.06.2021.

To je ona moralna vertikala sto je besramno varala zenu, fuj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije