Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvi intervju

Pričajući o mami Bobbi Kristina se rasplakala pred kamerama

whitney houston
pixsell
03.03.2012.
u 15:38

Kći Whitney Houston u razgovoru s Oprah Winfrey ispričala je kako se osjeća i po čemu bi željela da obožavatelji pamte njenu mamu.

Bobbi Kristina Brown prvi put nakon smrti mame Whitney Houston u razgovoru sa Oprah Winfrey ispričala je kako se nosi sa gubitkom mame. Prisjećajući se zajedničkih trenutaka slomila i rasplakala pred kamerama. Osim Bobbi, koja će sutra proslaviti svoj 19. rođendanu intervju su sudjelovali i Bobbina baka Patricia Houston i njen ujak Gary Houston. Hollywood Reporter prenosi kako je kći Whitney Houston u intervju ispričala kakav je odnos imala s mamom te po čemu bi voljela da je ljudi pamte. Izvor blizak obitelji Houston kazao je kako je Kristina u teškom stanju i za svoj rođendan je odlučila biti sama a ne u krugu obitelji kako joj je savjetovala baka Patricia.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije