Naslovnica Showbiz Zvijezde

Preminuo je ljubavnik princeze Diana s kojim je htjela živjeti u Italiji

Trgovac umjetninama i princeza vezu su počeli u ožujku 1992., a on ju je prekinuo nakon što mu je supruga zaprijetila razvodom.
13. rujna 2018. u 08:14 2 komentara 2950 prikaza
Foto: PA/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/5

Trgovac umjetninama Oliver Hoare, kojeg javnost pamti kao ljubavnika prerano preminule princeze Diane, preminuo je u 73. godini u Francuskoj nakon duge i teške borbe s rakom.

Boris Jokić NAKON DVIJE GODINE Jokić napušta Peti dan: 'Ne želim se ponavljati u svojim stavovima'

Hoare je bio prijatelj princa Charlesa, a on i princeza Diana svoju aferu započeli su u ožujku 1992. kada je preminuo njezin otac.

Diana i tada 46-godišnji trgovac umjetninama prekinuli su vezu nakon što mu je supruga 1993. prijetila razvodom. Unatoč navodnoj aferi, Hoare je ostao u braku sa svojom suprugom, koja se također zove Diana, a par se često i družio s princom Charlesom i princezom.

Anamarija Džambazov Skandalozna sudionica realityja potrošila je nasljedstvo i sudjelovala u seksu u troje

Jednom ga je svojim autom kriomice dovezla u Kensingtonsku palaču, a navodno su ga polugolog pronašli u vrtu jer je pokušavao pobjeći usred noći kad se uključio alarm za požar.

Dianina prijateljica ispričala je da je princeza sanjala o životu s trgovcem umjetnina.

– Željela je živjeti s Hoareom u Italiji. Kada je Oliver prekinuo s Dianom, ona ga je opsjedala i stalno zvala pa je kontaktirao policiju – rekla je prijateljica, a princeza je to u intervjuu za Panoramu i priznala.

Davor Dretar Drele Da mogu, odmah bih se uselio kod Vlade Kalembera, pa ga ovim putem molim da me zaprosi

– U razdoblju od šest do osam mjeseci nekoliko puta sam ga zvala, no nikako na opsesivan način – rekla je tada. Nakon prekida, Hoare je napisao princezi dirljivo pismo u kojem joj je zahvalio na vremenu koje su proveli zajedno.

Pogledajte zbog kojeg detalja se proširila glasina da je Meghan trudna

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka