Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Omiljena glumica

Preminula je Berta iz 'Dva i pol muškarca': Zvali smo je Brbljava i svi smo je voljeli

Foto: Youtube screenshot
1/6
14.10.2020.
u 08:33

Conchata Ferrell preminula je u 77. godini, a suradnje s njom prisjetili su njezini suradinici iz popularne humoristične serije.

Glumica Conchata Ferrell preminula je u 77. godini, izvijestio je medije njezin menadžer Dan Spilo. Gledatelji će Conchatu pamtiti po ulozi pomalo drske i cinične kućne pomoćnice Berte iz humoristične serije "Dva i pol muškarca" koja joj je u njezinoj 50-godišnjoj glumačkoj karijeri donijela i dvije nominacije za Emmy.

- Sjećat ćemo je divne, dobrodušne i snažne žene koja će nam jako nedostajati - izjavio je Spilo za CNN. Njezini bivši suradnici iz serije "Dva i pol muškarca" bili su među prvima koji su odali počast voljenoj suradnici i glumici. Chuck Lorre koji je i kreirao ovu humorističnu seriju rekao je : - Zvali smo je Brbljava. I svi smo je voljeli. Našu dvanaest godina dugu suradnju obilježili su usponi i padovi i puno, puno smijeha. Bila je jedna od najboljih osoba koju sam upoznao i divna glumica. Čast je što sam Conchatu mogao zvati svojom prijateljicom - rekao je Lorre.

Jon Cryer koji je u seriji glumio Alena na Twitteru je o svojoj kolegici napisao: Bertin grubi vanjski izgled bio je djelo scenarista, Chattyina toplina i ranjivost bili su joj stvarne snage. Plačem za ženom koja će mi nedostajati i radošću koju je doijela u naše živote. Charlie Sheen koji je godinama glumio glavnog lika Charlieja u seriji za Conchatu je rekao da je bila prava prijateljica i profesionalka u svom poslu.

Komentara 3

AL
albundy
09:05 14.10.2020.

Super serija, super glumci. Berta počivaj u miru.

MO
montello
18:14 14.10.2020.

rip berta.serija je bila zakon

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
13:06 14.10.2020.

A jbte.. izuzetno zabavna i dobra uloga. I inače cihela ekipa je bila zakon 😁

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije