Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
još jedan profil

Igor je do sada na Instagramu pratio samo Severinu, iznenadit ćete se koga je sad zapratio

Severina i Igor Kojić
Foto: Instagram
1/16
13.10.2020.
u 20:55

Splitska pjevačica Severina Kojić i njezin suprug Igor Kojić poznati su po tome što na Instagramu prate sam jedno drugo.

Donedavno su Kojići bili poznati kao bračni par koji na Instagramu prati samo jedno drugo, ali sada to više nije tako. Naime, suprug splitske pjevačice Severine Kojić, Igor Kojić, zapratio je još jedan profil. Prvo je nakon vjenčanja s njom obrisao sve druge profile, a isto je napravila i ona. Međutim, stvari se mijenjaju.

Riječ je o profilu Biser Metohije koji pratitelej upoznaje s Velikom Hočom i ostalim naseljima na Kosovi i Metohiji. Igor u posljednje vrijeme putuje po Kosovu s prijateljem Stefanom Nedeljkovićem, a o tome svjedoče brojne fotografije i videi.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Podsjetimo, posljednjih mjeseci sve više se priča kako u braku između Severine i Igora više ne cvjetaju ruže. Već neko vrijeme se nagađa kako Severina više nije u tako dobrim odnosima s obitelji Kojić, a prema pisanju nekoliko medija u Srbiji navodno se Severina posvađala sa svekrom i svekrvom dok je bila u karanteni u njihovom domu u Beogradu.

Severina i Igor Kojić
1/7

Navodno je do svađe došlo nakon što je pjevačica sugerirala da malo preurede kuću. U travnju se Severina vratila u Zagreb, ali njezin suprug Igor ostao je u Beogradu i od tada nisu zajedno viđeni u javnosti, a šuška se da su i pred razvodom. Severinin svekar Dragan Kojić Keba prije nekoliko dana je proslavio i rođendan, a pjevačica mu ga nije čestitala na društvenim mrežama, kao što je to radila prijašnjih godina. 

 

Komentara 5

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
21:30 13.10.2020.

Splitska pjevačica prava hrvatica Severina Kojić i njezin suprug pravi srb Igor Kojić poznati su po tome što na Instagramu prate sam jedno drugo i vole se u duhu bratstva i jedinstva.

RO
roland
21:33 13.10.2020.

Kojić je posve nebitan lik. Ako Severina nastavi na Instangramu prozivati sudove i komentirati privremene mjere, Milan Popović će se osobno pobrinuti da Severina odleži mjesec dana u Nacionalnom popravnom domu u Remetincu. Milan Popović je jebeno opasan i sposobanban igrač, sve radi preko odvjetnika i bez pompe. Nema Instangrama, a popularniji je od Severine.

Avatar markoii123
markoii123
17:56 14.10.2020.

Nadam se da bu sve ok s njima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije