Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pomažu i djeca

Posljedice potresa još uvijek osjeća i poznato TV lice: 'Ostali smo bez plina, grijanja i tople vode'

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/4
12.04.2020.
u 10:30

Petar Pereža otkrio je da mi je u potresu koji je prije ne. Isto tako je progovorio o situaciji s koronavirusom i kako mu se život zbog toga promijenio.

Jedno od omiljenih lica informativnog programa Nove TV, Petar Pereža progovorio je o potresu koji je nedavno pogodio Zagreb.

U potresu je, kazao je za Slobodnu Dalmaciju ostao bez plina, grijanja i tople vode. Isto tako je progovorio o situaciji s koronavirusom i kako mu se život zbog toga promijenio.

 - Svima nam je teško u ovoj situaciji, bez obzira jesmo li kod kuće, na terenu ili na svojim radnim mjestima. Sve su to veliki izazovi, potreban je veliki balans, duhovna snaga i stabilnost. Naravno da se bojim, jer bez obzira na poduzete mjere, odgovorni smo i za sebe i za druge. Konkretno - za kolege na poslu, ali i članove obitelji. Pri povratku s posla prolazim pravu proceduru dezinfekcije kao da ulazim u operacijsku dvoranu - kazao je Pereža, te se požalio da mi je u potresu jako nastradao dom. 

 - Ostali smo bez plina, grijanja i tople vode, pa moram biti domišljat kako prebroditi ovu situaciju. Djeca pomažu čim završe svoje školske obveze u školi na daljinu. Naravno da imamo vremena i za razonodu, pa smo tako oživili stare igre poput 'država, grad', pantomime, 'kalodont'' - otkrio je. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije