Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
snažna i rasplesana

Pogledajte prvi nastup Sanje Doležal nakon suprugove smrti

sanja (1)
Foto: Pixsell
1/5
07.09.2012.
u 16:10

Na krilima podrške publike koja joj je neprekidno pljeskala, Sanja je puna snage pjevala hitove Fosila odlično raspoložena iako je tuga zbog preranog gubitka supruga koji je preminuo 3. svibnja još uvijek velika

Četiri mjeseca od smrti supruga Nenada Šarića, Sanja Doležal ponovno je izašla pred svoje obožavatelje. Novi fosili 1. rujna održali su emocijama nabijen koncert pred dvije tisuće ljudi u Ljubljani u dvorani Križanke.

Na krilima podrške publike koja joj je neprekidno pljeskala, Sanja je puna snage pjevala hitove Fosila odlično raspoložena iako je tuga zbog preranog gubitka supruga koji je preminuo 3. svibnja još uvijek velika.

Komentara 5

Avatar johnny_depps_friend
johnny_depps_friend
16:26 07.09.2012.

Nije mi baš dugo nešto žalovala... Ah taj moderni svijet...

OB
-obrisani-
19:45 07.09.2012.

Vesela zampovka...kad se samo sjetim kako je skakutala u predsjedničkoj kampanji radi osobne koristi povraća mi se...

DO
Dončura
19:49 07.09.2012.

Zar vam nije palo na pamet da žena samo radi svoj posao. U ovom slučaju je to pjevanje. Ljudska zloća nema mjere, zaista.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije