Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PETAR BRUNO BASIĆ

Pobjednik Supertalenta postao je vojnik, a ima i novu djevojku

petar bruno basić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
13.10.2017.
u 21:56

- Moj otac bio je pripadnik 1. gardijske brigade "Tigrovi" u Domovinskom ratu i njegovo služenje domovini bio je veliki motiv za moju prijavu. Obitelj, prijatelji i djevojka su me podržali i vesele se razvoju moje karijere u Oružanim snagama - naglasio je Basić danas u Požegi

Petar Bruno Basić (25) pobjednik prošlogodišnjeg izdanja Supertalenta danas je postao ročnik Hrvatske vojske. Podsjetimo, Petar Bruno lani je sve oduševio svojim plesom na šipki, koji mu je donio pobjedu i nagradu od čak 200 tisuća kuna.

Basić je danas u Požegi položio prisegu u 20. naraštaju ročnika na dragovoljnom vojnom osposobljavanju, a glavna motivacija za prijavu na dragovoljno vojno osposobljavanje bio mu je njegov otac Dragan, nekadašnji zapovjednik Počasno-zaštitne bojne Glavnog stožera Hrvatske vojske.

- Moj otac bio je pripadnik 1. gardijske brigade "Tigrovi" u Domovinskom ratu i njegovo služenje domovini bio je veliki motiv za moju prijavu. Obitelj, prijatelji i djevojka su me podržali i vesele se razvoju moje karijere u Oružanim snagama - naglasio je Basić.

No, čini se kako Petar ima novu djevojku. Nakon lanjske pobjede pisalo se kako je u četverogodišnjoj vezi sa šest godina starijom Danijelom Masnjak. I ona je plesačica na šipci, a prije četiri godine otvorili su fitness studio u centru Zagreba. Basić je nakon pobjede govorio kako mu je djevojka Danijela najveća podrška, te da će veliki dio od nagrade uložiti u razvoj njihovog studija.

 

Biceps in Venice 💪🏼😁💙

A post shared by Petar Bruno Basić 🅟🅑🅑 (@pbbasic) on

Međutim, Instagram profil Petra Bruna Basića proteklih je mjeseci pun zajedničkih fotografija s novom djevojkom, koja se zove Lucija, i koja se također bavi fitnessom. Petar je, izgleda, i dalje jako popularan, budući da ga na Isntagramu prati gotovo 27 tisuća ljudi.

 

I love you, I love you, I love you, I love youuuu 💙💙 #prvidejt

A post shared by Petar Bruno Basić 🅟🅑🅑 (@pbbasic) on

Komentara 15

DU
Deleted user
23:45 13.10.2017.

u normalnom drustvu i drzavi..ne igra se i ne ismijava se..sa njenim ratnikom..ova..bezvezna..vodjena..glupanima..to ne raspoznaje i nezna..razluciti..novac je gospodar..glupim judima.

DU
Deleted user
06:09 14.10.2017.

ivo587 To što ti misliš kako su u HV možeš zaposliti bez škole i pameti je tvoj problem. Pogledaj obrazovnu strukturu OSRH mogao bi se jako iznenaditi. Za razliku od drugih tvrtki i medija vojska je jako obrazovana.

DU
Deleted user
22:07 13.10.2017.

upregli su vas ka robove..eto sta su vam ucinili..sad cekajmo..igre ..i palceve gori ili doli..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije