Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uznemirujuće

Pjevač doživio jaki strujni udar tijekom izvedbe, ruke mu se počele dimiti

pjevac
Foto: Screenshot
1/2
30.01.2014.
u 08:19

Nolberto, pjevač benda Alkala, šokirao je publiku i članove benda na svirci u Argentini...

Nolberto, pjevač benda Alkala, šokirao je publiku i članove benda na svirci u Argentini. Naime, kada je stavio ruku na metalnu šipku, pjevač je doživio jaki strujni udar tijekom izvedbe. U potresnoj snimci vidi se kako se pjevač počeo izvijati od šoka zbog udara, a na kraju je pao ispod pozornice. Sretan je što je preživio.

Srušio se nakon što su se njegove ruke počele dimiti. Ljudi su u šoku počeli vrištati, a njemu je pružena pomoć. Nakon nekoliko minuta Nolberto je došao sebi te nastavio sa nastupom. Kasnije je izjavio za Diario La Provincia kako mu se nikad ništa takvo nije dogodilo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije