Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oduševio na štiklama

Petreković impresionirao kao Tina Turner, ali Andreina Shakira bila je nedostižna

Tvoje lice zvuči poznato
Foto: PR Nova TV
1/3
02.11.2014.
u 22:57

Mario Petreković oduševio je kao Tina Turner. Plesom na štiklama oduševio je žiri, no nedovoljno dovoljno za prvo mjesto.

– Težak je život Shakire – komentirala je komičarka Andrea Andrassy nakon što joj je transformacija u latinoameričku divu osigurala pobjedu u večerašnjem nastupu u showu Nove TV ''Tvoje lice zvuči poznato''.

– Meni se najviše kod Shakire dopala Andrea. Sad se dogodila jedna eksplozija koja nas je ostavila sve bez daha – komentirao je nastup pobjednice Goran Navojec, podsjeća Nova TV. Da je ''glas zaista uspjela skinuti'' poručila joj je Sandra Bagarić.

Mario Petreković oduševio je kao Tina Turner. Plesom na štiklama oduševio je žiri, no nedovoljno dovoljno za prvo mjesto. Tomo in der Mühlen komentirao je da mu je fotorulet donio pravu pjesmu za njega jer je i energija Marija i originala ovdje na istom nivou. Vanda je prošla najzahtjevniju fizičku i vokalnu transformaciju u Stevieja Wondera. Halid Bešlić stao je na binu uz Baby Dooksa tijekom nastupa te su u duetu dovršili pjesmu, što je izazvalo oduševljenje i publike i žirija.

Jasna se također dobro snašla u ulozi Zlatka Pejakovića. Giuliano je i po treći put uskočio u visoke potpetice, a imitirajući Nadu Ukraden uspješno je odradio do sada najteži zadatak koji je dobio. Ronald kao Aki Rahimovski iz Parnog valjka morao je promijeniti način pjevanja od onog na koji je navikao, te je iza nastupa komentirao kako se ispričao profesorici Dunji Vejzović za ''sve zlo'' što će nanijeti njenom dvadesetogodišnjem radu. Minea se našla u ulozi Boy Georgea pa je otpjevala pjesmu ''Charma Chameleon''.

>>'Sakrio je muškost' i izgubio dlake pa odnio pobjedu

>>Prepoznajete li našeg pjevača zamaskiranog u Amy Winehouse?
 

Komentara 13

Avatar marijaija
marijaija
23:56 02.11.2014.

Boze sacuvaj, pa di su ovi novinari isli u skolu - cuj- n e d o v o l j n o d o v o lj n o. Sjedi, jedan!

Avatar Rin-Tin-Tin
Rin-Tin-Tin
23:46 02.11.2014.

Petrekovic je i ovaj put bio najbolji i vokalno i gestikularno. Andrea je samo licem podsjecala na Shakiru ali her hips do lie! Nista od trbusnog plesa, rada kukovima i rasne zavodljivosti Piqueove drage! Petrekovic je briljantno nadisao prepreke kaoo sto su spol i rasa da bi bio TT! Fantastican glas i gluma!

ZV
Zvolen3
08:35 03.11.2014.

Mario Petrekovic je nedostizan a ostali prosjecni !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije