Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novogodišnje želje

Petra Dugandžić želi postati majka, Filip Juričić traži ljubav, a T. Čeljuska bolju RH

petra
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
29.12.2013.
u 10:00

Tatjani Jurić ova godina bila je toliko lijepa da bi najradije u njoj ostala. Magistrirala je, pronašla ljubav, dobila dva zaposlenja i dvije nove prilike, a svi njeni su zdravi i veseli. - Neću griješiti dušu i ništa više si željeti, neka se ovako nastavi i bit ću više nego zadovoljna - kaže Tatjana.

Poslovni uspjesi poznatih i članova njihovih obitelji obilježili su 2013. u svijetu poznatih. Osim po nekim ostvarenim poslovnim željama, mnogi naši sugovornici pamtit će je i po velikom broju nezaposlenih i lošoj gospodarskoj slici u zemlji. Zato su poželjeli blagostanje svojim sugrađanima, da nezaposleni pronađu posao i da izađemo iz krize. A kada je o njihovim privatnim željama riječ, svi uglas se slažu kako im je najbitnije zdravlje njihovih najmilijih.

Tatjana Jurić:
Da pokucam o drvo ova godina mi je bila toliko lijepa da bih najradije u njoj ostala. Magistrirala sam, pronašla ljubav jer što je život bez ljubavi, dobila dva zaposlenja i dvije nove prilike, a svi moji su zdravi i veseli. Neću griješiti dušu i ništa više si željeti, neka se ovako nastavi i bit ću više nego zadovoljna.

Filip Juričić:
Godina na izmaku bila mi je radna, teška, zahtjevna... I još bih takvih riječi mogao reći, ali sve one stanu u jednu - izazovna! Sad kad je došlo malo odmora, pakiraju se pokloni, kiti se bor, radi se francuska, osjećam se dobro što sam te izazove ispunio i mogu na miru uživati u blagdanima, polako otpustiti staru i otvoriti se novoj godini! U 2014. želim zdravlja, mira, strpljenja i, naravno, ljubavi - kako sebi, tako i svim čitateljima Večernjeg lista! Pusa! Dajmo si svi malo mira sljedećih dana! Sretna vam Nova godina!

Petra Dugandžić:
Najljepše poslovno iskustvo vezano je uz projekt ‘Stella’ i predstavu ‘U haremu’. Ono što je najbolje u mom privatnom životu jest nastavak velike ljubavi s mojim dragim suprugom. A u novoj godini želim jedno - kratko i jasno - želim dijete.

Tončica Čeljuska:
U 2013. ostvarila sam si dugogodišnju životnu želju za daljnjim obrazovanjem i doista u rujnu krenula s novom edukacijom. Upisala sam jednogodišnji licencirani tečaj Life and Bussiness Coachinga koji me je uvijek zanimao, a sada ću ga konačno naučiti. A privatno je bilo jako dobrih trenutaka. Što se, pak, tiče želja u 2014., nadam se da ćemo se držati one biblijske o ‘sedam debelih i sedam mršavih krava’ i da će zemlju zapasti vjerovanje da nakon sedam loših godina stvari krenu nabolje. Hrvatska zaslužuje dobar ciklus i želim da krenemo u smjeru prosperiteta.

Vera Zima:
Ovu ću godinu pamtiti po puno rada, imala sam tri kazališne premijere, finale serije ‘Odmori se, zaslužio si’, bit će mi urezana u sjećanje i po tome što sirotinja živi još teže. U 2014. želim da svima bude bolje, da manje radim i da me manje vole jer ne mogu svaki dan biti poput Ruže Kosmički.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije