Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pravi tulum

Ovo su najzanimljiviji trenuci Zlatnog globusa: Hvala agentu što me nalio votkom

Cate Blanchett
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/7
13.01.2014.
u 12:58

Još će se dugo govoriti o upečatljivim trenucima svečane dodjele nagrade Hollywoodskog udruženja stranih novinara, a za vas smo izabrali smo neke od najzanimljivijih

Hollywoodska krema koja se sinoć okupila na dodjeli 71. Zlatnog globusa odlično se zabavljala. Još će se dugo govoriti o upečatljivim trenucima svečane dodjele nagrade Hollywoodskog udruženja stranih novinara, a za vas smo izabrali smo neke od najzanimljivijih.

Bisset šokirala psovkama i zbunjenošću

Pobjednički govor Jacqueline Bisset malo je koga ostavio ravnodušnim. Veteranka filmske industrije nagrađena je za sporednu ulogu u BBC-jevoj drami "Ples na rubu" (Dancing on the edge), što je 69-godišnju glumicu šokiralo i isprva ostavilo bez teksta. Nakon što se pribrala, zahvalila je svima, i onima koji su joj donijeli "zadovoljstvo, ali i sranje". Njen govor izazvao je mnoge reakcije, a ona voditeljice Ellen DeGeneres bila je najsmješnija.

– Pomogla sam pisati govor Jacqueline Bisset. Sviđa li vam se? – napisala je Ellen na Twitteru.

Pohler poljubila Bona Voxa nakon osvajanja nagrade

Voditeljica Zlatnog globusa Amy Pohler bila je ujedno jedna od laureatkinja sinoćnje dodjele. Nagrađena Globusom za ulogu u humorističnoj seriji "Parks and recreation", od sreće je u usta poljubila prvu osobu do sebe – Bona Voxa, frontmena benda U2.

Leonardo DiCaprio poveo mamu na dodjelu

Nije neuobičajeno da Leonardo DiCaprio na dodjelu nagrada povede majku, što je ponovio i ovaj put. Dobitak drugog Zlatnog globusa tako je proslavio u majčinu društvu, a sada ostaje samo vidjeti hoće li se isto ponoviti i na Oscaru.

Kći Kyre Sedgwick i Kevina Bacona zablistala na crvenom tepihu

Kyra Sedgwick i Kevin Bacon na dodjelu su poveli mlađu kćer Sosie, koja je imala ulogu Miss Zlatnog globusa. Ovom je prigodom 21-godišnja Sosie pokazala kako i ona računa na ozbiljnu karijeru, poput one njenih roditelja. Ovu je čast preuzela od prošlogodišnje Miss, Francesce Eastwood, kćeri Clinta Eastwooda.

Kontroverzna zahvala agentu Cate Blanchett

Cate Blanchett u kontroverznom pobjedničkom govoru zahvalila je svom agentu što ju je nalijevao votkom kako bi joj smirio živce.

– Hvala mom agentu što me nalijevao votkom na isti način na koji je agent Judy Garland nju trpao barbituratima – rekla je Kate.

Helen Mirren i Mike Tyson – prijatelji

Nakon što nije osvojila Zlatni globus, Hellen Mirren rame za plakanje pronašla je u bivšem boksaču Mikeu Tysonu. Nitko nije očekivao da su 68-godišnja britanska glumica i 47-godišnji problematični boksač prijatelji, pa je njihovo druženje iznenadilo mnoge.

>>'Dvanaest godina kao rob' najbolji film, 'Američkim varalicama' tri nagrade

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije