Naslovnica Showbiz Estrada

Ovo se ne propušta: Ivan Zak u varaždinskoj Areni uoči Valentinova

Posljednjim singlom „Sama“ za čiju je glazbu, tekst, aranžman kao i produkciju zaslužan sam Zak, pokazatelj je koliko publika vjerno iščekuje svaki njegov novi singl, kao i nastup.
08. siječnja 2019. u 23:00 2 komentara 152 prikaza
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/4

Miljenik ženske publike, Ivan Zak, još će jednom pokazati koliko su njegove pjesme romantične i koliko svojim predivnim glasom može dotaknuti i izazvati silne emocije kod publike.

Horoskop astroanaliza Veliki horoskop za 2019. Pogledajte što vas očekuje u ovoj godini

Nakon što je rasprodao zagrebačku Arenu, svoj veliki nastup održat će i u varaždinskoj Areni uoči Valentinova, 09. veljače.  

Posljednjim singlom „Sama“ za čiju je glazbu, tekst, aranžman kao i produkciju zaslužan sam Zak, pokazatelj je koliko publika vjerno iščekuje svaki njegov novi singl, kao i nastup. Odlično prihvaćena pjesma od strane publike i radijskih etera gdje je osvojio vrhove top lista dodatni su motiv glazbeniku u njegovom daljnjem radu.

Sam glazbenik ističe kako je jedan od glavnih 'krivaca' za Arenu Varaždinu, ali i druge koje planira aktualna pjesma "Sama", ljubavna balada modernog svjetskog zvuka koja potvrđuje njegovu umjetničku zrelost.

Gelato Sisters EUROSONG Brojni poznati glazbenici nastupit će na Dori

U varaždinskoj Areni vas očekuje neponovljivi doživljaj uz neke od njegovih najpopularnijih pjesama poput „Tko mi te krade“, „Naučila si me“, „Laku noć“, „Bolja od najbolje“ i mnogih drugih.

Digitalna komora
Digitalna komora
Poduzetnici, odsad ključne informacije doznajte klikom miša
  • paleontolog:

    Niti jedna zenska se ne moze tako plasticno kesit, pa ni marina lovric merzel, kao on

  • Avatar budalamanemakraja
    budalamanemakraja:

    to je jaro teski od prvoga dana karijere pa do Bogu hvala zadnjih dana