Naslovnica Showbiz Zvijezde

Veliki horoskop za 2019. Pogledajte što vas očekuje u ovoj godini

Utjecajna astrologinja čije usluge koriste i mnogi političari, poduzetnici, bankari, odvjetnici, ali i pripadnici ostalih društvenih elita otkriva što vas očekuje u narednoj godini.
02. siječnja 2019. u 10:25 3 komentara 36320 prikaza
Horoskop
Foto: Thinkstock
Pogledajte galeriju 1/4

Poznata astrologinja Anđelka Subašić samo za čitatelje portala Vecernji.hr snimila je video horoskop u kojem predviđa kakva će biti 2019. godina za svaki pojedini horoskopski znak. Utjecajna astrologinja čije usluge koriste i mnogi političari, poduzetnici, bankari, odvjetnici, ali i pripadnici ostalih društvenih elita otkriva što vas očekuje u ovoj godini. 

Dobi.hr
BUDUĆNOST U VAŠEM DOMU
Juraj Križanić: „Danas svi mogu unaprijediti i automatizirati kućanstvo postepenom ugradnjom pametnih uređaja koji štede energiju, vrijeme i novac”
  • Agneta:

    Mene zanima kada ce norvezanu dodjati moja zatajnost koga imam od obitelji, od koga sam nasljedila osobnu kontrolu, a od koga strpljenje, a od koga slobodu govora, a od koga energiji i izdrzljivost i kada ce podnjeti ostavku sa recenicom ... prikaži još!om ' ja neman snage sjediti sa njom na sudovima vise uze mi svo znanje'

  • tarzan:

    Jadni ste

  • Matrix5:

    Općeniti savjeti prdni pa zavrni