Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ružne riječi

Ovo je pravo lice Jelene Karleuše; ovako se ponašala prema dadilji svoje djece

Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/10
20.06.2019.
u 09:57

Vera Horvat Kuriru je ispričala kako se pjevačica iživljavala nad njom u trenutku kada su mediji objavili informacije  o njenoj aferi s Ognjenom Vranješom.

Dugogodišnja dadilja i kućna pomoćnica Jelene Karleuše odlučila je javnosti ispričati kakva je pjevačica bila kao poslodavac i kroz što je sve prolazila u njenoj kući.

Vera Horvat Kuriru je ispričala kako se pjevačica iživljavala nad njom u trenutku kada su mediji objavili informacije  o njenoj aferi s Ognjenom Vranješom. Vera je u Jeleninoj obitelji radila deset godina, kaže kako je u obitelj došla kad je Jelenina starija kći imala
osam mjeseci i najprije je bila samo dadilja.

- Jelenina majka Divna, koju sam uvijek cijenila i poštivala, preporučila me Jeleni. Jako sam voljela Karleušine kćeri i teško mi je što ih više ne viđam. Međutim, otkako je krenula njena ljubavna afera počeo je neizdrživ pritisak - ispričala je Vera koja je na kraju dala otkaz.

Na naslovnici ovog lista Verina je izjava u kojoj kaže kako su se pjevačica i njen suprug Duško Tošić neprestano svađali te da je Duško svojoj supruzi govorio da je kurva, a ona je njemu predbacivala za ljubavnice. Također, na naslovnici je i izjava koju je Jelena uputila svojoj dadilji i u  kojoj joj govori: seljanko ja te plaćam, mogu ti raditi što hoću. 

Komentara 4

BA
BakaMraz
13:30 20.06.2019.

Ona je sigurno najveci pojedinacni dionicar VL, drukcije se ne moze objasniti medijski prostor koji tako jedna beznacajna osoba dobija.

BA
bazinga
19:21 20.06.2019.

ovo je pravo lice VL ,ovako se ponaša prema čitaocima,ovo čitaoci misle o VL

BI
Biouskoli91
12:35 20.06.2019.

Uff.... ja se vec zabrinuo.. nije bilo clanaka o Karleusi. VL dosao u spas!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije