Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvezde granda

Severini ponuđeno 100.000 eura da se u showu obračuna s Karleušom

Foto: pixsell
1/7
25.05.2019.
u 12:53

Produkcija navodno želi u rujnu Severinu u žiriju glazbenog showa "Zvezde granda" i žele da se u showu obračunaju suparnice Severina i Jelena Karleuša.

Severina Kojić postat će dio žirija showa "Zvezde Granda", piše Avaz.ba. Prema njihovom pisanju našoj pjevačici ponuđeno je 100 tisuća eura da sjedi u istom žiriju s Jelenom Karleušom koja nikada nije štedjela Severinu kritike i često ju je prozivala u javnosti i optuživala da joj krade ideje.

- Saša Popović u rujnu će napraviti pravi bum u glazbenom showu. Odlučio je pozvati snahu svog prijatelja Dragana Kojića Kebe i ponudio joj je 100 tisuća eura u nadi da će njen dolazak u show podići gledanost. Severini je ponuda primamljiva i uskoro će javiti konačnu odluku - ispričao je jedan izvor medijima u Srbiji.

- One se godinama ne podnose, a javni rat su započele kad je Severina objavila duet sa Sajsi MC, koji je Jelena prije nje najavljivala. Karleuša je tada otvoreno napala Severinu kroz objave na Twitteru i poručila joj da je jadnica.

Produkcija očekuje kako će Severina u showu uzvratiti Karleuši i pred kamerama se obračunati s njom te joj spomenuti i aferu s Vranješom. Osim Severine navodno bi u žiri trebala ući i predstavnica Makedonije na Eurosongu Tamara Todevska. 

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Voljeni Maršal Tito Pajcek
Voljeni Maršal Tito Pajcek
13:57 25.05.2019.

Članak za pet svaka čast za VL

KI
kazuki.ito07
13:08 25.05.2019.

Hahahahaha i sta kazete ,Severina ce joj spo.enuti Vranjesa ???? A kaj ako Karleusa pocne spominjati Severini ,hahahah.

GE
geler203
13:18 25.05.2019.

Brutalno, neponovljivo, nevjerovatno. Na najprometnijem autoputu Sydney-Melbourn, krdo klokana je pretrčalo cestu bez izazivanja prometne nesreće dok u Tasmaniji Taz brutalno puca od smijeha na naslov članka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije