Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika svađa

Šerifović nasrnula na Karleušu i rukama joj začepila usta: Zaveži gubicu

Foto: Youtube Screenshot
1/9
30.05.2019.
u 10:02

U najavi subotnje emisije "Zvezde granda" prikazan je novi obračun između članova žirija, a ovaj put su se žestoko posvađale Jelena Karleuša i Marija Šerifović koja je u jednom trenutku i napustila studio

Članovi žirija showa "Zvezde granda" često se svađaju u emisijama, a sudeći prema najavi emisije koja će se emitirati u subotu, čeka nas žestoki obračun između pjevačica Marije Šerifović i Jelene Karleuše.

Kako piše Svet.rs u novoj sezoni članovi žirija često se sukobljavaju  jer postoji novo pravilo prema kojem je svaki član žirija mentor kandidatima koje je izabrao i često se čuju povišeni tonovi kad se priča o nekom od kandidata.

Svađa koja je prikazana u najavi subotnje emisije između Šerifović i Karleuše dogodila se jer su se pjevačice posvađale nakon što su kolege glasale za njihove kandidate.

– Da ćeš biti zvijezda, nećeš – rekla je Jelena Karleuša na što se Marija Šerifović ustala i silovito rukama začepila usta Karleuši. 

– Zaveži gubicu više – vikala je Marija na svoju kolegicu.

Bila je toliko uzrujana još nekim komentarima članova žirija i samo je ustala u jednom trenutku i poručila svima da neće tako žirirati. Demonstrativno je ustala sa stolca i napustila studio. 

Komentara 4

HO
HornedRapid
10:40 30.05.2019.

Taj frajer je skroz poludio

Avatar VinkoL
VinkoL
17:50 30.05.2019.

A jel ima kaj novog u Mađarskoj, Sloveniji, Italiji, Crnoj Gori.... malo za promjenu od svakodnevnih tisuća "vesti" iz otadžbine urednika?

KA
kalimera
11:40 30.05.2019.

Kod mog susjeda je konačno kokot propjevao .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije