Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STARI LI ONA?

Ovako je izgledala prije 17 godina! HRT-ova novinarka objavila fotku s Ronaldom iz 2003.

Zagreb: Poznati na reviji Roberta Severa
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/9
15.09.2020.
u 21:30

Dugogodišnja HRT-ova novinarka sportske redakcije Mirna Zidarić objavila je fotografiju sa svjetski poznatim nogometašem iz Brazila Ronaldom.

Iza sportske novinarke Mirne Zidarić nalazi se turbulentno razdoblje života nakon što se zarazila koronavirusom te ga preboljela, a onda naišla na oštre kritike pojedinaca u javnosti. Svoje pratitelje redovito na Instagramu obavještava o vlastitoj svakodnevnici, a najnovija joj objava datira iz 2003. godine kada je upoznala brazilskog nogometaša, tada ponajboljeg u svijetu, Ronalda.

- Netko je ovih dana spominjao pravog Ronalda pa bi bilo šteta ne podijeliti ovo sjećanje. Ne na svadbu, već na na Laures Sport - napisala je ispod objave gdje nasmiješeno u bijelom izdanju pozira uz Brazilca koji je danas izgledom gotovo neprepoznatljiv.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Fotoreporteri su ga prošle godine ulovili dok se odmarao na španjolskom otoku Formentera s 13 godina mlađom djevojkom Celine Lock, a on je sve iznenadio zapuštenim izgledom, kovrčavom kosom i s viškom kilograma. Inače je već tri puta proglašavan za najboljeg igrača na svijetu, a za Brazil je postigao 62 pogotka te je na listi strijelaca za nacionalni tim na drugom mjestu, odmah iz legendarnog Pelea.

Već petu godinu ljubi manekenku Celine koja je postala Instagram zvijezda što joj je donijelo priliku da prošeće modnim pistama i nosi kreacije najpoznatijih kreatora.

Zagreb: Poznati na reviji Roberta Severa
1/8

Podsjetimo, Mirna Zidarić nakon Adria toura u Zadru primijetila je da ima simptome koronavirusa, a test je ubrzo potvrdio njene sumnje. Nakon dva i pol tjedna samoizolacije u kojima je Mirna uglavnom imala samo blaže simptome, podijelila je sretnu vijest kako je nalaz na koronavirus negativan. Nakon što je potvrdila da joj je nalaz negativan, već više od mjesec dana, s pratiteljima je podijelila i posljedice bolesti, koje još uvijek ima, a riječ je o ispadanju kose

Osim novinarke, o tom su fenomenu pisale i mnoge hollywoodske zvijezde koje su se borile s virusom. 

 

Komentara 2

RI
rimac444
22:11 15.09.2020.

Zašto HTV nema ni jednu lijepu i pametnu novinarku ? Ova je dokaz tome

NA
Nadzornik
22:25 15.09.2020.

Ultra glupačetina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije