Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjećate li se?

Marta Šimić Mrzlečki objavila fotke stare 10 godina, kad je vodila 'Dobro jutro, Hrvatska'

Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
1/5
15.09.2020.
u 14:52

U komentarima joj se odmah javio i kolega kojeg je označila, te se našalio da su  "najljepši a uvjerljivo najviši voditeljski par u zemlji i inozemstvu".

Zvijezda Infotmativnog programa HRT-a, Marta Šimić Mrzlečki na Instagramu je podijelila fotografije te se prisjetiila vremena kada je vodila emisiju 'Dobro jutro, Hrvatska s kolegom Ognjenom Golubićem. 

''Dakle, prošlo je 10 godina, ali mi  smo isti. Kolega i dalje vjeran 'Dobro jutro, Hrvatska', ja ga napustila zbog Dnevnika'', napisala je uz seriju fotografija.  
U komentarima joj se odmah javio i kolega kojeg je označila, te se našalio da su  "najljepši a uvjerljivo najviši voditeljski par u zemlji i inozemstvu".

 

Podsjetimo, voditeljica i urednica Dnevnika u srpnju se na društvenim mrežama javila s  godišnjeg odmora na Jadranu. Smjestila se u Orebiću, a da se odmarala dokazala je i fotkama na društvenim mrežama u odjevnim kombinacijama u kojima ju ne viđamo često.

Naime, Martu najčešće gledamo u poslovnim, ozbiljnim kombinacijama, ali sve je to odlučila promijeniti na ljetovanju. Odjenula je zelenu haljinu, a lice od sunca zaštitila tamnim naočalama i šeširom. 

Foto: Instagram screenshot

Pratitelji su joj poručili da izgleda odlično, te su joj poželjeli ugodan odmor. Marta je u Orebiću prvi put ljetovala u lipnju prošle godine i stvarno se zaljubila u to mjesto na poluotoku Pelješcu. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

MR
mrkvax
16:03 15.09.2020.

Šteta što je otišla jer je žena izuzetno simpa...Kad će se već jednom maknuti onaj antipatični meštar...?

TA
Talleyard
16:37 15.09.2020.

HTV skuplja samo ovakve podobne, dok konkurentske televizije biraju ono što je oku primamljivo i da ima barem nekakav normalan IQ. Ovi koji to biraju kao da namjerno biraju gore od sebe da nemaju konkurenciju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije