Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon sjajne igre

Otac Luke Modrića s unucima na tribinama sreo Kolindu Grabar-Kitarović, kratko su i porazgovarali

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/9
01.12.2022.
u 19:57

U Dohu su kapetana Luku Modrića došli bodriti roditelji Stipe i Radojka, sestra Diora te troje djece.

Hrvatska je danas odigrala odlučujuću utakmicu protiv Belgije i izjednačenjem 0:0 osvojila 1 bod zbog čega smo prošli u osminu finala, a Belgija je otišla kući! Nakon sjajne igre vatrenih, Luka Modrić (37) potrčao je u zagrljaj djeci, kćerima Sofiji i Emi te sinu Ivanu. S njima je na tribinama bio djed, Modrićev otac Stipe, a nakon utakmice mimoišli su se i s našom bivšom predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović (54) koja ih je srčano pozdravila.

Naime, Modrićevi su se penjali s terena pri odlasku te su sreli Grabar-Kitarović koja je za vatrene navijala na tribinama jer nije htjela u VIP zonu. Nasmijali su se jedni drugima te su kratko i porazgovarali, a bivša predsjednica ih je veselo pozdravila.

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Podsjetimo, u Dohu su Modrića došli bodriti roditelji Stipe i Radojka, sestra Diora te troje djece.

Grabar-Kitarović u Dohi je gledala susret s Kanadom, gdje se pojavila u narodnoj nošnji, zatim i susret Brazila i Švicarske, za koji je obukla skupocjenu Louis Vuitton košulju inspiriranu šahovnicom. Danas je s navijačima navijala na ulicama Dohe pred utakmicu, a za današnji remi obukla je hrvatski dres. 

VIDEO>>Ivana Knoll pozirala na plaži u Dohi i otkrila kako se nosi s titulom najseksi navijačice

 

 

Komentara 1

MA
Makbe
13:48 03.12.2022.

Bravo za bivšu predsjednicu! Najbolja uvijek!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije