Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
samozatajni par

Josip Juranović ove godine zaručio se s djevojkom Lanom: 'Volim njezinu dobrotu'

Foto: Instagram
1/7
01.12.2022.
u 18:00

Nogometaš Josip Juranović otkrio je kako je njihova veza od prvog dana vrlo ozbiljna, a upoznali su se preko prijatelja. Iako Lana nije znala puno o nogometu, uz svog odabranika naučila je sva pravila, a sada ne propušta ni jednu utakmicu, a otkrio je i kako mu se kod Lane najviše sviđa njezina dobrota.

Igrača škotskog Celtica Josip Juranović nazivaju najskromnijim nogometašem, a njegovo je srce osvojila Riječanka Lana Mihaljević koju je zaprosio u svibnju ove godine. Riječanka je od Juranovića mlađa tri godine, a trenutno je na četvrtoj godini studija u Splitu. Kako je otkrio Josip, Lana ga je osvojila na prvu jer imaju puno toga zajedničkog, no samozatajni su kada je u pitanju njihov privatni život. 

- Zaruke smo proslavili u krugu najuže obitelji. Imali smo svečani ručak u splitskom restoranu Adriatic, a osim našeih zaruka slavili smo i Laninu diplomu. Naime, prošle je godine završila prvostupanjski studij na Kemijsko - tehnološkom fakultetu, smjer Prehrambena tehnologija, a kako su tada još na snazi bile epidemiološke mjere zbog situacije s koronom, svečana promocija diploma održana je tek sada- otkrio je Juranović za Gloriju, a uz zaručnički prsten darovao joj je veliki buket ruža i tortu na kojoj je pisalo ''Marry me!''.

Nogometaš je otkrio kako je njihova veza od prvog dana vrlo ozbiljna, a upoznali su se preko prijatelja. Iako Lana nije znala puno o nogometu, uz svog odabranika naučila je sva pravila,  sada ne propušta ni jednu utakmicu, a otkrio je i kako mu se kod Lane najviše sviđa njezina dobrota, to što ima cilj završiti fakultet i ne ostavlja ništa drugima da naprave umjesto nje. Juranović na društvenim mrežama često objavljuje zajedničke fotografije te ne skriva koliko je zaljubljen u svoju odabranicu.

VIDEO Krenula nova sezona serije Kruna: Prikupila je mnogo negativnih kritika i prije izlaska epizoda!

Komentara 3

PA
partibrejkersi
18:42 01.12.2022.

Sretno!

BE
bernard1234
18:17 01.12.2022.

on izgleda najvise voli cistiti pet minuta loptu prije nego li je rukama ubaci u igraliste iz auta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije