Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oduševila crvenim outfitom

Doznali smo čije je odijelo obukla Sanja Musić Milanović u Dohi, a javio se i dizajner: 'Samo je došla i rekla što želi'

KATAR 2022 - Predsjednik Milanović sa suprugom Sanjom na susretu Hrvatske i Belgije
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/8
01.12.2022.
u 17:19

Uspjeli smo doznati kako se radi o kreaciji domaćeg brenda Delight kojim upravlja dizajner Ivan Friščić te smo ga odmah kontaktirali kako bi nam komentirao suradnju.

Prva dama Sanja Musić Milanović (53) oduševila je svojim crvenim outfitom u kojemu se pojavila na tribinama stadiona Ahmad bin Ali u Dohi gdje je došla s suprugom, predsjednikom Zoranom Milanovićem (56) bodriti vatrene na ključnoj utakmici protiv Belgije. Privukla je pažnju cijelim crvenim outfitom, odnosno crvenim odijelom i skladnim crvenim šeširićem na glavi. Uspjeli smo doznati kako se radi o kreaciji domaćeg brenda Delight kojim upravlja dizajner Ivan Friščić te smo ga odmah kontaktirali kako bi nam komentirao suradnju. 

- Rado surađujemo s gosp. Sanjom Musić Milanović, ona je žena s puno stila i ukusa. Ovog puta je samo došla i rekla da želi crveno odijelo i mi smo napravili custom made odijelo - kazao nam je kratko Friščić. 

Šeširić na glavi je poznatog zagrebačkog brenda KOBALI.

01.12.2022., stadion Ahmad Bin Ali, Al Rayyan, Katar - FIFA Svjetsko prvenstvo, skupina F, 3. kolo, Hrvatska - Belgija. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Podsjetimo, glasnogovornik predsjednika Nikola Jelić potvrdio je jučer kako putuju u Katar kako bi bodrili vatrene na ključnoj utakmici protiv Belgije. Nogometna reprezentacija Hrvatske u danas nastupa u odlučujućoj utakmici grupne faze natjecanja na Svjetskom prvenstvu protiv nogometne reprezentacije Belgije na stadionu Ahmad bin Ali.

U Katru se nalazi i bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, no premijer Andrej Plenković rekao je kako će u Dohu ići kad bude pravi trenutak. 

VIDEO>>Ivana Knoll pozirala na plaži u Dohi i otkrila kako se nosi s titulom najseksi navijačice

Komentara 45

KI
kizz1
18:23 01.12.2022.

Koji *urac je to na glavi

Avatar Jopa
Jopa
19:00 01.12.2022.

Izgleda ko Josipa Lisac..

SB
sbb
18:02 01.12.2022.

Baca malo na Mao Tse Tunga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije