Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na Instagramu

Frano Ridjan na terenu pozirao sa suprugom Blanke Vlašić: 'Hrvatski zet je tu, ali radi za Belgiju'

Foto: Instagram
1/9
01.12.2022.
u 18:35

Inače, Ruben je uoči utakmice otkrio za koga će navijati u ogledu Belgije i Hrvatske, ali i je li u kontaktu s Nikolom Vlašićem, šogorom koji nosi dres Vatrenih.

Hrvatska je danas osvojila svoju ulaznicu za osminu finala na Svjetskom prvenstvu savladavši jakog protivnika - Belgiju. Voditelj Frano Ridjan (38) ovih dana boravi u Kataru budući da je još od 2016. godine službeni moderator na utakmicama koje igra naša reprezentacija, a sada se pratiteljima na Instagramu javio fotografijom u društvu belgijskog novinara i supruga naše proslavljene atletičarke Blanke Vlašić (39), Rubena van Guchta (36).

- I hrvatski zet je tu, ali radi za Belgiju. Gdin. Vlašić (udano)- napisao je Ridjan uz fotografiju koju je podijelio na svom Instagram storyju.

Podsjetimo, Ruben je RTL-ovom novinaru Marku Vargeku otkrio za koga će navijati u ogledu Belgije i Hrvatske. - Podijeljeno mi je srce. Hrvatska je divna, ali već sam prije svjetskog prvenstva imao podijeljene osjećaje. Uvijek je lijepo vrijeme, volim biti tamo, znam sva mjesta i osjećam kao da mi je to drugi dom - kazao je Ruben.

Foto: Instagram

- Ali, navijat ćete za Belgiju. Zar ne? - priupitao ga je Vargek. - U prvom redu, ja sam novinar pa ne bih smio navijati, ali u mom idealnom scenariju obje zemlje će se kvalificirati...Ako to bude moguće to će biti divno, ali, naravno, nadam se da će se moja zemlja kvalificirati dalje, ali zaista sam fan hrvatskog nogometa - kazao je van Gucht.

Otkrio je i i je li u kontaktu s Nikolom Vlašićem, šogorom koji nosi dres Vatrenih. - Ne trenutačno jer ne želim te veze koristiti da bih dobio neke informacije, ali naravno da sam ga vidio prethodnih mjeseci - konstatirao je belgijski novinar. 

VIDEO Ivana Knoll pozirala na plaži u Dohi i otkrila kako se nosi s titulom najseksi navijačice

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije