Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJUBAV JE NA SELU

Ogorčena Marijana prozvala Nevena: 'Njemu ne treba žena nego lutka za napuhavanje'

Ljubav je na selu
Foto: RTL
1/6
12.05.2021.
u 17:29

"Kod tebe mi se nije svidjelo to što si mi izmaknula poljubac kad sam te želio poljubiti", rekao je Neven, a Marijana, koja je istaknula kako se to dogodilo kad su skakali i plesali, tu se naljutila: "Ko ga šljivi, nek ide s njom." Naime, Marijani je tada postalo jasno kako Neven nije bio iskren kada je govorio kakvu ženu traži

Farmer Neven u prošloj epizodi 'Ljubav je na selu' odabrao je djevojku koju vodi na romantično putovanje. Ni Marijana ni Samanta nisu bile sigurne koja će od njih dviju biti ona koja napušta farmu u Opatincu, jer se farmer prema objema ponašao prisno. Marijani je to posebno zasmetalo pogotovo zbiog njegovog neobičnog prigovora

"Kod tebe mi se nije svidjelo to što si mi izmaknula poljubac kad sam te želio poljubiti", rekao je Neven, a Marijana, koja je istaknula kako se to dogodilo kad su skakali i plesali, tu se naljutila: "Ko ga šljivi, nek ide s njom." Naime, Marijani je tada postalo jasno kako Neven nije bio iskren kada je govorio kakvu ženu traži. 

"Ne treba njemu radnik, vidiš da laže, lažljivac. Ne treba tebi radnik. Ne treba ti ni žena. Treba ti lutka za napuhavanje", rekla je Marijana. Nevenu se njezine riječi nisu svidjele. 

"To je bilo s njezine strane malo vulgarno i malo bezobrazno. Mogla je to na drukčiji način reći, mogla se zahvaliti i poželjeti mi sreću i reći da ćemo ostati prijatelji", rekao je Neven, a Marijana je objasnila svoje riječi. 

"Nisam mislila na Samantu, nego sam mislila da njemu uopće ne treba žena. On sam ne zna želi li ili ne želi imati ženu. On sam ne zna što želi", zaključila je Marijana. 

VIDEO: Petar Grašo i Danijela Martinović prekinuli vezu nakon 24 godine 

Ključne riječi

Komentara 1

WA
Walter009
17:53 12.05.2021.

Prvo je njoj ponudio ljubav no ona kao ne zna što bi... Curo prvo ti odluči bi li momka ili seoskog glazbenog menadžera.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije