Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oglasio se o negativnim komentarima

Obožavateljice neugodno iznenađene promjenom imidža slavnog zavodnika: 'Što je ovo? Neprepoznatljiv je!'

patrick dempsey (1)
Foto: Reuters/PIXSELL
1/11
21.09.2022.
u 07:00

Glumac je inače poznat po svojoj dužoj, lagano kovrčavoj kosi prošaranoj sijedama, a toga je svjestan i on sam.

Holivudskog glumca Patricka Dempseyja (56) Hrvati najviše pamte po ulozi liječnika, neurokirurga Dereka Shepherda iz serije 'Uvod u anatomiju', a nazivalo ga se i 'McDreamy' zbog njegovog neodoljivog izgleda. A kako i u seriji, tako i u stvarnom životu. Glumac je mamio poglede žena diljem svijeta, čak i nakon ulaska u 50-te. 

No, posljednja promjena imidža pomalo je iznenadila njegove obožavateljice, i to ne sasvim na ugodan način. Naime, na dodjeli nagrada Disney Legends 2022. glumac je stigao potpuno izblajhane kose zbog kojeg su ga jedva prepoznale.

"Je li dobio ulogu u House od Dragon?", "Izgleda kao Ken", "Treba mi minuta da ovo probavim", "Što je ovo?", "Neprepoznatljiv je", pisale su iznenađene obožavateljice. 

Glumac je inače poznat po svojoj dužoj, lagano kovrčavoj kosi prošaranoj sijedama, a toga je svjestan i on sam.

"Nažalost, ili na sreću, poznat sam po svojoj kosi. Ovo je doista naljutilo mnoge ljude. Ne znaju kako to prihvatiti. Ili me vole ili me mrze", komentirao je za časopis Variety negativne komentare. 

A iako ga gledatelji obožavaju zbog uloge u seriji, kolege navodno ne misle isto, što je otkrila i novinarka Lynette Rice koja je jedina uspjela dobiti intervju s njim nakon odlaska iz 11. sezone serije, kada mu je lik iznenada umro. Naime, mnogi koji su radili na seriji rekli su da je terorizirao kolege, zbog čega su mnogi dobili neku vrstu PTSP-ja. 

VIDEO>>Narukvice iz reda za obilazak lijesa kraljice pojavile se na internetskim oglasnicima: Ponude išle do vrtoglavih iznosa

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije