Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WOW

Sin poznatog glumca zbog viška kilograma izbjegavao je javnost, a sada se pohvalio svojom transformacijom

Foto: profimedia
1/8
20.09.2022.
u 18:30

Christopher Schwarzenegger prije dvije godine, nakon što je diplomirao na na Sveučilištu u Michiganu odlučio se na radikalnu promjenu svoji prehrambenih navika i stila života.

Glumac Arnold Schwarzenegger i u 76. godini redovito vježba i pazi na svoju prehranu i oduvijek je bio u fit formi, a tu ljubav prema sportskom životu njegov 24-godišnji sin Christopher nije baš prigrlio i godinama se borio s viškom kilograma i nije se zdravo hranio, a teretanu je zaobilazio u širokom luku. U javnosti se nije pojavljivao jer se sramio svog izgleda i postoje tek paparazzo fotografije iz njegove faze u kojoj je imao višak kilograma. 

Prije dvije godine, nakon što je diplomirao na na Sveučilištu u Michiganu odlučio se na radikalnu promjenu svoji prehrambenih navika i stila života. - Počeo je vježbati i zdravije se hraniti. Na fakultetu je živio kao tipičan student i nije previše mario o svom izgledu i zdravlju, ali odlučio je to promijeniti. Nije bio na brzoj dijeti, mršavio je na staromodan način smanjivanjem konzumacije brze hrane i vježbanjem - izjavio je izvor za Hollywood life. Kakvu je transformaciju postigao Christopher je pokazao ovog vikenda kada se pojavio na rođendanskoj zabavi svog brata Patricka organiziranoj u restoranu Nobu u Malibu.

Foto: profimedia

Na proslavi su bili i njegovi roditelji Arnold i Maria, koji su se rastali 2011. godine nakon što je Maria saznala da je Arnold dobio dijete s njihovom domaćicom Mildred Baena, a na slavlje su došle i njihove kćeri Christina i Katherine.  Najveća podrška Christopheru tijekom procesa skidanja kilograma bio je njegov otac koji ga je vodio kroz treninge i savjetovao ga je o zdravoj prehrani. 

VIDEO Britanci su pokazali da će monarhija trajati, a Charles mora nastaviti kraljičinu politiku

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije