Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'SAVRŠENA ŽENA'

Nives Celzijus pozirala na šanku u bijeloj pripijenoj haljini i otkrila više nego što je trebala

Foto: Instagram
1/9
20.09.2022.
u 20:35

Na posljednjoj fotografiji pozira u bijeloj uskoj haljinici s dubokim dekolteom koji je istaknuo njezine bujne grudi, ali i otkrio bradavice. Styling je upotpunila srebrnim sandalama, koje su se idealno uklopile uz haljinu

Pjevačiva i spisateljica Nives Celzijus (40)  na svom Instagram profilu redovito časti fanove svojim izazovnim fotografijama, na kojima često pokazuje svoje obline. Na posljednjoj fotografiji pozira u bijeloj uskoj haljinici s dubokim dekolteom koji je istaknuo njezine bujne grudi, ali i otkrio bradavice. Styling je upotpunila srebrnim sandalama, koje su se idealno uklopile uz haljinu. 

"Espresso Martini, molim!", napisala je Nives pozirajući naslonjena na šareni šank jednog kafića.

 

Fotografija je dobila 9000 lajkova i puno pozitivnih komentara njenih pratitelja, među kojima su bile i Ecija Belošević i Sonja Kovač. 

"Ljepota moja", "Savršena žena", "Posebna", "Izgledaš odlično", "Jako seksi", "Božanstvena ženo", samo su neki od komentara koji su se nizali ispod posta.

Podsjetimo, Nives je nedavno čestitala rođendan prijateljici Ivani Mišerić videom na kojem se s njom ljubi u usta. 

- Ne znam kako da vam riječima opišem ljubav, pa pokušajmo ovako. Sretan rođendan, moja - napisala je u opisu videa snimljenog lani u jednom zagrebačkom restoranu.

- Auuuuu….Mi se samo ljubimo! Ljubav neopisiva! Hvala što si tu i mogu uvijek uskočiti u tvoj zagrljaj! - poručila joj je Ivana u komentarima. 

VIDEO 'Britanci su pokazali da će monarhija trajati, a Charles mora nastaviti kraljičinu politiku'

 

Ključne riječi

Komentara 8

SK
skupiduša
22:28 20.09.2022.

I za ovakve gluposti netko dobiva novac i od toga lagodno živi, dok drugi se gadno znoje da bi preživjeli. Poza ova, poza ona, pokazala ovoliko, onoliko, previše... Kome je to bitno, osim njoj i novinaru?!

GM
gmižić
21:26 20.09.2022.

Još jedna vijest iz rubrike " Pratitelji oduševljeni".

ST
stomiovotreba
00:22 21.09.2022.

Objektivno, ima kratke noge.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije