Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razočarani odlaskom

Objavljena najava Provjerenog, gledatelji ne staju s komentarima o Paradžiković: 'Ovo je sramota'

Foto: Jurica Galoic/Pixsell, Facebook
1/11
06.05.2021.
u 17:29

Dan nakon što je potvrđen Ivanin odlazak s čela emisije Provjereno, na Facebook stranici 'Provjerenog' osvanula je najava večerašnje emisije. No, sudeći prema komentarima tematika kojom će se baviti pala je u drugi plan. Naime, većina komentara odnosi se upravo na odlazak Ivane Paradžiković.

Nakon dugih 15 godina Ivana Paradžiković napustila je Novu TV. Bivša urednica i voditeljica istraživačkog magazina 'Provjereno' raskinula je ugovor s Novom TV, a na društvenim mrežama brojni su gledatelji izrazili svoje nezadovoljstvo zbog Ivanina odlaska iz emisije čije je bila zaštitno lice. 

Dan nakon što je potvrđen Ivanin odlazak s čela emisije Provjereno, na Facebook stranici 'Provjerenog' osvanula je najava večerašnje emisije. 

"Dar koji nema cijene! Zahvaljujući majčinom mlijeku i to od potpuno nepoznate žene, jedna beba palčić dobila je šansu. Naše su kamere zabilježile dirljivi trenutak susreta dvije majke. Priča je to koja će vas ganuti do suza", stoji u najavi jedne od priča koje će večeras biti prikazane u Provjerenom.

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

No, sudeći prema komentarima tematika kojom će se baviti pala je u drugi plan. Naime, većina komentara odnosi se upravo na odlazak Ivane Paradžiković. 

"Trebali bi svi pred Novu TV i prosvjed! Žalosno i sramotno.. #podrškaIvani", poručila je jedna nezadovoljna gledateljica. 

"Svaka vama čast za sve sto ste napravili, ali ovim "otkazom" Ivani je jasno da nećete ići tako daleko i istraživati neke veće i dublje probleme. Ili vas je strah ili sve ima svoju cijenu. Uglavnom Provjereno više neće biti isto", nadovezala se druga. 

Njezino mišljenje dijeli i još jedna razočarana gledateljica.   "Svaka čast svima, ali Ivana je jedna jedina,očito je nekog nedodirljivog jače nalazila i zato je dobila otkaz,gledala sam svaku emisiju Provjereno no više me ne zanima.Kod nas ljudi koji pošteno i srcem rade svoj posao nemaju mjesto pod Hrvatskim suncem MA DOLE PRAVDA I POŠTENJE,SRAMOTA", napisala je.

Foto: Facebook/TS Auris

Bilo je i onih koji su najavili bojkot emisije. "Ivana je dobila otkaz, samo to je i bilo vama u interesu, jer je sigurno stala nekome na nogu, a ne samo na žulj, sve u svemu , ne gledam više emisiju", glasi jedan od komentara. "Ništa bez Ivane, nema gledanja", "Vratite nam Ivanu", nizali su se komentari. 

Foto: Facebook/TS Auris

Podsjetimo,  da Ivana Paradžiković više nije djelatnica Nove TV, potvrdio je za Večernji list zagrebački odvjetnik Saša Pavličić Bekić, koji zastupa novinarku.  - Mogu vam potvrditi da smo upravo raskinuli ugovor s Novom TV, na obostrano zadovoljstvo, kratko nam je kazao Pavličić Bekić. Inače, Paradžiković nije vodila "Provjereno" zadnja tri tjedna. Umjesto nje taj posao obavlja reporterka "Provjerenog" Ema Branica, a urednički se na emisije zadnja tri tjedna potpisuje Mato Barišić. Premda smo odmah poslali upit Novoj TV, još uvijek nismo dobili službeni odgovor o razlozima razlaza s Ivanom Paradžiković.

- Ivani zahvaljujemo na predanom radu ovih 15 godina i ponosni smo na zajedničke uspjehe i nagrade. Želimo joj sve najbolje. Provjereno kao jedan od najjačih aduta Nove TV nastavlja dalje istim tempom, pod vodstvom dugogodišnjeg reportera Mate Barišića i s reporterkom Emom Branicom u voditeljskoj ulozi, izjavila je Ksenija Kardum, direktorica informativnog programa Nove TV. Svoj radni staž na Novoj TV Ivana Paradžiković počela je 2003. godine i od 2009. godine vodila je, a nešto kasnije i uređivala emisiju "Provjereno". Tijekom pandemije koronavirusa redakcija je samo jednom cijela završila u samoizolaciji i emisiju su uspjeli odraditi od kuće. Bilo je to u listopadu prošle godine kada je Ivana na Facebooku objasnila što se događa, ali ovaj put, kad se nije pojavila na ekranu, nije stiglo nikakvo objašnjenje.

VIDEO Prekinuli su Petar Grašo i Danijela Martinović

Komentara 7

ZA
zagi101
23:05 06.05.2021.

a kaj slinite nad njom, novinarka koja je koristila patetiku u svojim emisijama radi gledanosti i dramatičnim tonom ukazivala na tkz ekskluzivu

Avatar ..SHEDOW..
..SHEDOW..
18:49 06.05.2021.

MILANOVIĆEV briljantan odgovor medijima: Oglasilo se Ravnateljstvo Hrvatske radiotelevizije, zabrinuto i uplašeno mojim riječima, jer me vide kao izravnu prijetnju i, kako pišu, napad s pozicije moći na novinarske slobode i uređivačku politiku javnog medijskog servisa. Koju to moć ja imam, osim javne riječi kojom ukazujem da je HRT postao obiteljsko politički kombinat koji o trošku svih građana servisira HDZ i Plenkovića? Nije to moć, već istina, ona riječ koju HRT-ovi poslušnici redovito izbacuju iz programa po želji uređivačke politike središnjice. I još se usude zucnuti o novinarskim slobodama, ti isti nepotpisani „ravnatelji“ koji svoje novinare progone po sudovima nakon što su kvalitetne ili potjerali konkurenciji ili ušutkali. Ne bojte se, ravnatelji kombinata s Prisavlja, proizvodit ćete ljepšu stvarnost i prokazivat nepodobne sve dok je moć kod Plenkovića jer zato vas ima.

Avatar babinjak1984
babinjak1984
17:39 06.05.2021.

Parađiknula.Nova TV se boji da se ne zamjeri HDZ-u.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije