Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Hollywood

Ford je opet u formi: Prvi trailer za novi Blade Runner otkriva slojevitu radnju

Radnja filma smještena je u Los Angeles i zbiva se 30 godina nakon izvornika. Redatelj je Kanađanin Dennis Villeneuve. Harrison Ford opet je ulozi Ricka Deckarda, policajca koji hvata replikante.
09. svibnja 2017. u 11:08 1 komentara 750 prikaza
Blade Runner 2049
Foto: Screenshot

Warer Bros objavio je u sinoć prvi ''foršpan'' za film "Blade Runner 2049", dugoočekivani nastavak kultnog "Blade Runnera" Ridleyja Scotta iz 1982. godine.

Radnja filma smještena je u Los Angeles i zbiva se 30 godina nakon izvornika. Iako se na prvi pogled može činiti da prvi trailer foršpan ne otkriva puno, možemo vidjeti mnogo detalja i potencijala za slojevitu radnju.

Harisson Ford Zastrašujući trenutak Snimka otkriva koliko je blizu Harrison Ford bio da se zabije u drugi zrakoplov

Redatelj je Kanađanin Dennis Villeneuve.
Harrison Ford opet je ulozi Ricka Deckarda, policajca koji hvata replikante.

Uz Forda, koji nakon "Ratova zvijezda – Sila se budi" još jednom ponavlja neku svoju kultnu ulogu nakon dugoga vremenskog odmaka, u nastavku "Blade Runnera" naslovnu ulogu tumači i Ryan Gosling.

Zvjezdanu glumačku postavu upotpunjavaju Robin Wright i Jared Leto. "Blade Runner 2049" u kinima bi se trebao pojaviti u listopadu.

rey RATOVI ZVIJEZDA Hoće li Sivi Jediji donijeti ravnotežu u svemirsku sagu? Kim Dotcom Pao kralj hakera Najpoznatijeg svjetskog pirata izručuju SAD-u zbog ilegalne prodaje sadržaja na internetu Graham Norton Show GLUMIO JE MC HAMMERA Ryan Gosling se srami svojih početaka u ženskoj plesnoj skupini

 

Maja, Ana Maria, Andrijana, Josipa, Petra, Ema, Nikolina i Tihana: Itekako možemo biti korisne hrvatskom zdravstvenim sustavu u pandemiji COVID-19! Ako je staž obavezan, zašto ga ne omoguće, a ako je to nemoguće, neka ga ukinu
PRIPRAVNICI U NEIZVJESNOSTI
Zovete umirovljenike, a mi čekamo na posao i po nekoliko godina?!
Psorijaza
SVJETSKI DAN PSORIJAZE
Srušimo stereotipe zajedno: Međunarodni glas za bolji život