Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nešto je neobično

Novim fotografijama Kim je potakla raspravu među obožavateljima: Opet se zaigrala s photoshopom

Kim Kardashian
Foto: Instagram
1/6
29.12.2023.
u 07:00

Objavila je fotografije snimljene pored božićnog drvca i pozirala je sa sinovima Saintom (8) i Psalmom (4) te kćerima North (10) i Chicago (5)

Kim Kardashian novom je fotografijom na društvenim mrežama opet potaknula raspravu o tome kako je pretjerala s photoshopom i malo se zaigrala. Naime, reality zvijezda i bivša supruga repera Kanye Westa objavila je fotografije snimljene pored božićnog drvca i pozirala je sa sinovima Saintom (8) i Psalmom (4) te kćerima North (10) i Chicago (5).

Pažnju je privukla fotografija na kojoj je Kim sa najstarijom kćeri North jer na toj fotografiji djeluje kao da Kim ima dva palca na jednoj ruci pa su mnogi posumnjali kako se opet zaigrala s photoshopom. Njezini pratitelji poveli su raspravu radi li se o palcu njezine druge ruke ili je zabunom dodala palaca na fotografiju. raspravljali su o tome je li to doista tako ili je Kardashian opet postala žrtva loše montažerke. - Zašto imaš dva palca na slici 4? - upitao je jedan obožavatelj u komentarima ispod objavljenih fotografija. Drugi obožavatelj je dodao: Djeluje kao da se netko opet zaigrao s photoshopom. Svi znamo da je Kim poznata po dodatnom uređivanju fotografija. 

 

 

Ali nisu svi bili uvjereni da se radi o pogrešci Photoshopa. - Šake su joj skupljene, zato joj je palac do palca na fotografiji - napisao je drugi korisnik. Kim se nije osvrtala na ove komentare, a ovo nije prvi put da obožavatelji primjećuju nelogičnosti na njezinim fotografijama. U travnju je zvijezda realityja "Kardashians" prozvana zbog uređivanja selfija koji je objavila a na kojem joj nedostaje srednji prst na ruci. 

- Ova slika je toliko uređivana da je Kim izbrisala cijeli prst na desnoj ruci - primijetio je tada jedan obožavatelj tada. Reality zvijezda je više puta popravljala svoje fotografije koje je objavljivala na društvenim mrežama, a obrađivale je i fotografije koje su mediji objavljivali. Tako je malo popravila i fotografiju Getty Imagesa snimljenu u lipnju na modnoj reviji Louisa Vuittona.

- Zamislite da potrošite sav taj novac na operacije, sve te dijete i vrijeme u teretani, a ipak i dalje niste zadovoljni sobom i morate sa svake fotografije ukloniti što vam se ne sviđa - napisao je tada obožavatelj koji je objavio original fotografiju Getty Imagesa i onu koju je Kim objavila na mrežama. 

VIDEO Tragedija u obitelji Vlatke Pokos: 'Izgubila sam sestru'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije