Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u zaglavama

Nova TV najavila novosti u seriji koju obožavaju Hrvati: Stiže novi lik, ali i još jedna velika promjena

Foto: Nova TV
1/18
18.03.2024.
u 17:50

U nadolazećim epizodama, u ovo malo mjesto stiže novi lik – mlada i tajanstvena recepcionarka Tamara, koju će utjeloviti mlada glumica Ružica Maurus.

Uzbudljive novitete donosi nam serija 'Kumovi', gdje se u svakom kutku Zaglava kriju intrigantne priče i tajne. Od ovoga tjedna vjerni gledatelji serije imat će priliku gledati dvije epizode dnevno i u njima uživati od ponedjeljka do četvrtka.

U nadolazećim epizodama, u ovo malo mjesto stiže novi lik – mlada i tajanstvena recepcionarka Tamara, koju će utjeloviti mlada glumica Ružica Maurus. „Moj lik je Tamara, koja je recepcionarka u hotelu. Zapravo je to epizodna uloga, a zanimljivo mi je bilo gdje sam u sceni sa Stanislavom (Žarko Radić) i primam mito. Izlazim mu u susret i malo sam ipak u toj sceni priklonjena njemu“, zagonetno opisuje glumica koju je gostovanje u glumačkoj ekipi serije oduševilo.

VEZANI ČLANCI:

U okruženju sa Žarkom Radićem, Darijom Lorenci Flatz, Vedranom Mlikotom i Vladimirom Tintorom ovoj mladoj glumici bilo je iznimno ugodno raditi i upijati znanje. „Oduševila sam se jer su zapravo svi bili jako spremni. Brzo uče tekst i nekom poput mene, kao mladoj glumici je jako korisno imati takva iskustva. U lijepoj i opuštenoj atmosferi gdje se dosta radi i u nekoliko scena koliko smo snimili puno sam naučila od svojih starijih kolega koji su apsolutno predani, brzi i ugodni za mlade glumce te uvijek spremni pomoći i dati savjet. Naravno ekipa koja je iza kamera – redatelji, snimatelji, tonci, rekvizita i šminka također su me apsolutno oduševili jer donose veselu energiju na set, a to jako puno znači“, opisuje Ružica te poručuje: „Uživajte u seriji 'Kumovi' i pratite i dalje sve što se događa u Zaglavama!“

Foto: Nova TV

Seriju 'Kumovi' ne propustite pratiti od ponedjeljka do četvrtka na Novoj TV!

VIDEO Dado Topić otvoreno o pjesmi Baby Lasagne: 'Totalni promašaj'

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Bill Carson
Bill Carson
23:39 18.03.2024.

Ovo je istina. Penzioneri obožavaju, ali ja bih radije pogledao Shoguna ili neku drugu kvalitetnu seriju.

Avatar babinjak1984
babinjak1984
22:01 18.03.2024.

Ovo obožavaju Hrvati???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije