Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ozbiljna nagađanja

Brat princeze Diane raskrinkao nestanak Kate Middleton! 'Sjetite se moje sestre..."

Foto: profimedia
1/30
18.03.2024.
u 15:46

Brat pokojne princeze Diane, Charles Spencer progovorio je o nestanku Kate Middleton te njezinu zdravstvenom stanju...

Brat princeze Diane, Charles Spencer progovorio je o teorijama zavjere koje kruže oko britanske princeze Kate Middleton nakon njezine navodne "planirane operacije abdomena". "Brinem se što se dogodilo s istinom", kazao je 59-godišnji Spencer za BBC-jevu "Nedjelju s Laurom Kuenssberg". 

Kate Middleton, koja je inače supruga Spencerova nećaka princa Williama predmet je glasina na internetu već nekoliko mjeseci, zapravo, otkako je u siječnju uzela pauzu od svojih kraljevskih dužnosti. Nakon što je Middleton uočena na mutnoj fotografiji snimljenoj ranije ovog mjeseca, kraljevski kritičari su počeli nagađati kako je zapravo ta slika obrađena u programu Photoshop. Ako se prisjetimo, 10. ožujka objavila je izmijenjenu fotografiju sebe i troje djece koju ima s princem Williamom te su se tako proširila šuškanja u svjetskim medijima o njezinu zdravlju i dobrobiti. 

Middleton je nakon toga dovedena do "ruba" te je bila primorana priznati da je sliku obradila, a Kensingtonska palača je u svom prvom priopćenju nakon njezine operacije rekla kako se princeza neće javno pojavljivati do Uskrsa. Javnost je time postala sve zabrinutija. Voditelj kasnovečernjeg talk showa John Oliver čak se našalio da je Middleton možda "umrla" i da palača pokušava zataškati njezinu smrt. 

 

1/28

 

VEZANI ČLANCI: 

 

Spencer je tijekom svog intervjua usporedio trenutnu razinu "internetske zavjere" sa "zadiranjem medija" u smrt njegove sestre Diane. Bivša supruga kralja Charlesa III. imala je 36 godina kada je poginula u kobnoj prometnoj nesreći u kolovozu 1997. u Parizu, nakon što su je paparazzi progonili u tunelu. - Mislim da je nekada bilo opasnije - kazao je Spencer. - Ako se osvrnem na ‘97. i Dianinu smrt, mislim da je to bilo toliko šokantno, okolnost njezine smrti bila je toliko šokantna da je natjerala industriju koja podržava paparazze da stvarno pažljivije razmotri što može, a što ne može učiniti - dodao je. 

Ni Kensingtonska palača ni Middleton nisu se oglasili o teorijama koje okružuju njezin "nestanak". Podsjetimo, tijekom prošlog vikenda su navodno princeza Kate i princ William viđeni u jednoj lokalnoj poljoprivrednoj trgovini, a pritom je princeza izgledala, kako očevici tvrde - sretno, zdravo i opušteno...

 

VIDEO: Habijan o tenisicama za koje se pisalo da ih je platio 1700 eura: 'Kupio sam ih na sniženju'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije