Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubavna priča

Njegovi roditelji nisu htjeli da je oženi, ali ništa ih nije razdvojilo 20 dugih godina

Vanessa i Kobe Bryant
Foto: Profimedia
1/4
27.01.2020.
u 09:03

Svijet još uvijek ne vjeruje da je u stravičnoj nesreći poginuo jedan od najboljih košarkaša svijeta Kobe Bryant, a pred njegovom obitelji su najteži dan.

Svijet i dalje ne vjeruje da nas je napustio jedan od najboljih košarkaša svih vremena Kobe Bryant. Jučer su potresne vijesti potvrdili američki mediji, a da stvar bude strašnija, s 41-godišnjim igračem poginula je i njegova 13-godišnja kći Gia koju je dobio u braku sa suprugom Vanessom Bryant.

Njegovoj boljoj polovici i udovici Vanessi slijede najteži dani dok s njihove preostale tri kćeri, Natalijom Diamante, Biankom Bellom i Caprijom mora pronaći način kako nastaviti dalje.

Foto: Profimedia

Kobe i Vanessa upoznali su se u studenome 1999. godine, kada je njemu bila 21 godina, a njoj 17. Zaprosio ju je nakon šest mjeseci veze, a vjenčali su se u travnju 2001. godine u Kaliforniji. Nikada nisu potpisali predbračni ugovor, a kako njegovi roditelji nisu odobravali brak, odlučili su da se neće pojaviti na svadbi jer su smatrali da je premlad za ženidbu i da, prema napisima u pojedinim stranim medijima, nije pohvalno što njegova odabranica nije iste rase kao i on. Naime, Vanessa je meksičkog i irskog porijekla.
Nijedan brak nije bez mrlje, a njihov je uspio preživjeti čak i tužbu za seksualno zlostavljanje. U 2004. godini, 19-godišnja radnica jednog hotela u Coloradu optužila je Kobea za napad, a on je tvrdio kako se odnos dogodio uz njezin pristanak. U rujnu iste godine sve optužbe su odbačene tri tjedna nakon što su podnesene jer 19-godišnjakinja nije htjela nastaviti s procesom. Nakon toga, javno se ispričao supruzi jer ju je prevario i kako bi se iskupio, darovao joj je dijamantni prsten od 4 milijuna dolara.

Foto: Olivier Douliery/Press Association/PIXSELL

Sedam godina poslije, Vanessa je podnijela zahtjev za rastavu, a kao razlog je navela "nepomirljive razlike". Ipak proces rastave se odužio i 2013. godine par je najavio da se ipak ne rastaje te su ostali u braku do kraja njegova života.

U skoro 20 godina braka, par je dobio četiri kćeri – Nataliju Diamante koja je na svijet došla u siječnju 2003. godine, zatim tri godine poslije Giannu Mariju-Onore, koja je s Kobeom poginula u jučerašnjoj stravičnoj nesreći te 2016. Bianku Bellu i prošle godine Capri Kobe.

Kobe Bryant je u mirovinu otišao 2016. godine, a u službenom obraćanju medijima njegova supruga je rekla: "Uzbuđena sam vidjeti što je Bog dalje pripremio za nas kao obitelj, sad kad se ovo poglavlje završava, a nova se otvaraju." Gledajući na to kroz prizmu jučerašnje tragedije, uistinu se svima može slomiti srce jer u posljednjim intervjuima koje je imao isticao je koliko voli biti kod kuće u okruženju svojih četiriju kćeri.

Podsjetimo, jedan od najboljih američkih košarkaša svih vremena Kobe Bryant (41) poginuo je u padu helikoptera u Calabasasu, gradu u američkoj saveznoj državi Kaliforniji. Kobe je putovao u privatnom helikopteru koji se srušio, a nesreću nitko nije preživio. Iako se isprva mislilo da je poginulo pet osoba, šerif Alex Villanueva na konferenciji za medije otkrio je kako je poginulo devet osoba. Pilot i osam putnika. Da tragedija bude još veća, s Bryantom je poginula i njegova 13-godišnja kći Gianna Maria Onore. Poginuli su i kćerkina kolegica iz košarkaške momčadi, također 13-godišnjakinja te njen otac John Altobelli. On je bio trener baseballa na jednom sveučilištu Orange Countyja

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
09:19 27.01.2020.

Hmmmm, to je kao u filmovima. Nešto se dogodi, dolazi do takozvanih "breaking news" i sad glavni urednik izda nalog svojim podređenim: "brzo objavljuj SVE što možeš pronaći o glavnom junaku: djetinjstvo...prva ljubav...hobiji...anegdote...broj cipela...

ZA
zagabria1
10:10 27.01.2020.

Dakle velika ljubav ali je ipak šarao okolo. RIP

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije