Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TITOV SIN

Nismo ga odavno vidjeli! Saša Broz objavila fotografiju s tatom Mišom i uputila mu emotivnu poruku

Saša Broz
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/7
21.05.2021.
u 20:43

- Kakav čovjek! Moj tata, napisala je Saša pokraj fotografija, na kojima su osim nje i njena mama Mira, brat Andrej, te Mišini unuci

Redateljica Aleksandra Saša Broz na Facebooku je podijelila fotografije s proslave 80. rođendana njenog oca Aleksandra Miše Broza koji slavi 80. rođendan. 

- Kakav čovjek! Moj tata, napisala je Saša pokraj fotografija, na kojima su osim nje i njena mama Mira, brat Andrej, te Mišini unuci. Objava je u samo dva sata dobila više od 2000 lajkova, i puno oduševljenih komentara Sašinih pratitelja, koji odavno nisu vidjeli njenog tatu.

- Sretan rođendan...lijepo vas je vidjeti zajedno....u meni se bude sjećanja na najljepši dio mog života, poručio joj je jedan pratitelj. 

Mišo Broz sin je Josipa Broza Tita i Herte Haas. U vrijeme komunizma postavljen je na niz uglednih i značajnih položaja. Zadnji mu je bio u upravi Ine. Predsjednik Franjo Tuđman uzeo  ga je u diplomatsku službu po osnivanju nove države, prvo je službovao u Rusiji i Egiptu, a posljednje imenovanje bilo mu je za hrvatskog veleposlanika u Indoneziji od 2004. do 2009. godine. 

Foto: Facebook/TS Auris

Inače, Saša je bila u braku s glumcem Rankom Zidarićem, s kojim je ostala u dobrim odnosima. Razveli su se 2000. nakon šest godina braka u kojem su dobili kćer Saru. Unatoč ljubavnom krahu, uspjeli su održati prijateljski odnos pa se njihove nove obitelji i danas druže. Koliko su bliski, Saša često ističe i u intervjuima u kojima za svojeg bivšeg supruga ima samo riječi hvale.

VIDEO: Albina se oglasila nakon što nije prošla u finale

 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije