Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispovijest slavnog modela

'Nisam pristala na seks pa me Bill Cosby drogirao i izbacio iz kuće'

Beverly Johnson
Foto: Press Association/PIXSEL
1/4
12.12.2014.
u 11:40

Beverly Johnson više nije mogla slušati brojne optužbe na račun poznatog komičara pa je i sama odlučila medijski istupiti i otkriti svoju bizarnu priču

Optužbe na račun američkog stand-up komičara Billa Cosbyja ne prestaju. Nakon što su ga zbog seksualnog zlostavljanja javno prozvale Judith Huth, Barbara Bowman i Janice Dickenson svoje traumatično iskustvo odlučila je iznijeti i manekenka Beverly Johnson

Njeni problemi s Cosbyjem započeli su nakon što je 80-ih godina nastupila u emisiji 'The Cosby Show'.
Nakon emisije komičar ju je nekoliko puta ugostio u svom domu. Kao pravi domaćin ponudio ju je kavom.

 - Rekla sam mu da ne pijem kavu navečer, no on je inzistirao. Popila sam nekoliko gutljaja kave samo kako bi se Cosby smirio i kako bi izbjegla neprimjerenu svađu. 

Bivša manekenka priznala je da je 70-ih godina kada je bila top model droga tekla u potocima i da je povremeno s njom eksperimentirala. Upravo zbog toga bila vrlo brzo je shvatila da joj je Cosby ubacio nešto u kavu na kojoj je toliko inzistirao. 

- Počela sam se osjećati čudno, ali sam se trudila maksimalno ostati koliko-toliko prisebna i dala sam mu do znanja da znam što je napravio. Nisam 'surađivala' i to ga je naljutilo. Vikao je, a potom me izvukao iz kuće i gurnuo u taksi. Uspjela sam izgovoriti vozaču svoju adresu prije nego sam se onesvijestila', stoji u priopćenju koje je Beverly poslala magazinu Vanity Fair

Nakon što je priopćenje objavljeno, Beverly Johnson na svom Twitter profilu napisala je: Ponekad nije lako raditi ispravne stvari. Hvala vam na ljubavi i podršci. Prekinimo šutnju o seksualnom zlostavljanju. Pomozimo zajedno onima koji su bili zlostavljani da krenu dalje i da ih se čuje.

>>Prva crnkinja s naslovnice Voguea sjajno izgleda i u šezdesetoj

>>Bill Cosby otkucao vlastitu kćer kako ne bi pisali gadosti o njemu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije