Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZANIMALO IH JE

Nije upitno! Žanamari reagirala na pitanje pratitelja: 'Ovo je uvredljivo'

Foto: Instagram
1/10
01.12.2020.
u 19:50

U nizu pitanja koje su joj postavljali pratitelji, Žanamari je na jedno imala posebnu reakciju.

Pjevačica Žanamari Perčić omogućila je fanovima da joj putem Instagrama postavljaju pitanja. Osim onih vezanih uz glazbenu karijeru, pratitelje je zanimao i njezin privatni život. Pitali su ju tako bi li se htjela opet poajviti u nekom TV showu, a ona je odgovorila pozitivno.

- Svake godine padne neki show. Al' ovo "novo normalno" je promijenilo stvari. Nadam se uskoro. Fali mi ta vrsta stresa - poručila je u odgovoru, a onda je pristiglo pitanje gdje je radila grudi, a s odgovorom se našalila.

- Kod mame i tate - odgovorila je uz emotikon koji plače od smijeha.

Ipak na red je došlo pitanje koje je pjevačica smatrala uvredljivim.

- Hoćeš otvoriti onlyfans? - upitali su ju.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

- Ekstra mi je naporno ovo pitanje. I uvredljivo - dala je jasno do znanja Perčić 

Podsjetimo, Perčić je prije pet godina rodila je djevojčicu kojoj su ona i suprug dali ime Gabrijela. Dok je prošle godine bila natjecateljica u showu "Zvijezde pjevaju" u jednom intervju priznala je kako njezina kći ne voli spavati i zbog toga je često neispavana i kako još uvijek traži formulu kako preživjeti taj period. Sada je Žanamari priznala kako je ona definitivno u skupini paranoičnih roditelja i objasnila je zašto to misli. - Otkad sam roditelj naišla sam na zbilja čudne termine tj. definicije roditelja - prebrižan ili paranoičan roditelj i Opušten roditelj! Ja sam očito u ovoj skupini paranoičnih, jer moja briga za dijete definitivno nadjačava apsolutno sve druge misli, radnje i emocije. Kad moje dijete doživi blagu porezotinu ja se tresem još satima i jedva smirim puls. Nikako ne mogu povezati termin ‘opušten’ uz termin roditelj. Te dvije riječi upotrebljene u istoj rečenici moj mozak uopće ne može procesuirati. Zbog tog me nerijetko zadirkuju i nazivaju kojekakvim ‘simpatičnim’ nadimcima poput ‘psihotična’, ‘u grču’, ‘dramatična’, ‘prezabrinuta’ i slično. Ja samo volim svoje dijete na jedini način na koji znam. Svaka moja stanica strepi za nju i tako će biti dok sam živa. Ako sam zbog toga ‘za ludnicu’, rezervirajte mi mjesto! - kaže pjevačica.

1/10

Žanamari je šest godina u braku s bivšim manekenom Marijem Perčićem. Pet godina mlađeg supruga upoznala je kada je putem Facebooka tražila nekoga za snimanje svog spota, a ubrzo je Mario, koji se osim modelingom bavi i glazbom, postao basist u njezinom bendu. Nakon godinu dana veze par je uplovio u bračnu luku.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije