Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uhvaćena na djelu

Neven iz LJNS: 'Sakrio sam se u prtljažnik i na svoje oči vidio kako me cura vara'

Foto: RTL
1/4
29.06.2020.
u 16:00

- Sumnjao sam da me vara, i drugi su mi govorili, ali nisam vjerovao dok se nisam sam uvjerio - kazao je Neven koji je sam odlučio krenuti u detektivski pohod ne bi li se uvjerio u svoje sumnje.

U 13. sezoni showa 'Ljubav je na selu' koja je u nedjelju započela s emitiranjem ljubavnu sreću odlučio je potražiti i Neven Landek. 26-godišnjak iz Opatinca kod Ivanić-Grada za sebe kaže da je dobra duša puna ljubavi unatoč tome što mu je bivša djevojka s kojom je živio tri godine slomila srce.

1/4

- Sumnjao sam da me vara, i drugi su mi govorili, ali nisam vjerovao dok se nisam sam uvjerio - kazao je Neven koji je sam odlučio krenuti u detektivski pohod ne bi li se uvjerio u svoje sumnje.

- Kad sam vidio priliku, zavukao sam se u prtljažnik i zatvorio ga. Vozili smo se jedno pola sata, sat vremena do njihovog odredišnog mjesta, do vikendice. Vidjela je da sam u bunkeru i onda sam je pitao za preljub - kaže Neven.

- Pitao sam je koliko je to trajalo i rekla je četiri mjeseca- dodao je slomljeni farmer koji se nada da će zahvaljujući showu pronaći srodnu dušu uz koju će njegove rane u potpunosti zacijeljeti.

Foto: RTL

- Živim sam, to mi je jako teško. Legnem sam, sam sam u kući, sam si moram skuhati, oprati. Nemam s kime popričati, popiti kavu. Volio bih da me netko dočeka kada dođem kući s posla - zaključio je Neven.

 

Komentara 5

DD
don~drejper
16:53 29.06.2020.

IQ mu je problem.. Od njega svi njegovji problemi potiču..

PE
PetrusManus
16:36 29.06.2020.

Treba ga zaposliti u policiji, detektivčina nema mu ravna, a i rogovi su mu poveliki,

MI
Mickoibucko123
16:59 29.06.2020.

Kakav tenkre majko mila!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije