Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reality zvijezda

Neobično ponašanje: Kim u restoranu nije jela za istim stolom s kćeri

Foto: PA/Pixsell
1/5
21.08.2018.
u 22:13

Kim nije objasnila zašto nije jela s kćeri, ali izvor blizak reality zvijezdi ima objašnjenje. Izvor tvrdi kako je Kim htjela da North večera u miru bez da je slikaju paparazzi.

Kim Kardashian s kćeri North je ovaj vikend otišla na večeru u jedan od omiljenih joj restorana Carpaccio.

Njen izlazak kao i obično zabilježili su paparazzi koji reality zvijezdu i suprugu repera Kanyea Westa prate u stopu. Daily Mail i Page Six pišu kako je s Kim i North bila i dadilja, te je Kim sama sjedila za stolom tijekom večere, a petogodišnja North je večerala u društvu dadilje.

Kim nije objasnila zašto nije jela s kćeri, ali izvor blizak reality zvijezdi ima objašnjenje. Izvor tvrdi kako je Kim htjela da North večera u miru bez da je slikaju paparazzi i tv snimatelji i kasnije objavljuju te fotografije i snimke. 

Teško je povjerovati da je ovo jedan od razloga jer sama Kim stalno objavljuje fotografije kćeri na društvenim mrežama i North se također pojavljuje i u realityju "Keeping Up With The Kardashians".

VIDEO Hrvatice vole prirodni look

Ključne riječi

Komentara 2

AA
AAAAAA
23:34 21.08.2018.

VL - prijaviti ću vas za uznemiravanje javnosti! Dobro nebum čital još jedan vaš blesavi članak, ali sad nebum mogel spavati dok ne skužim odgovor na to strašno pitanje! Fuuuuuuuuuuuuuuuj!!!!!!

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
22:37 21.08.2018.

zaboli me za ovu prodavačicu tijela

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije