Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREPOZNAJETE LI GA?

Nekad je bio miljenik žena, a sada je šokirao transformacijom i prvom ulogom nakon 10 godina stanke

Foto: Profimedia
1/8
01.08.2022.
u 16:30

Utjelovio je muškaraca koji se bori s pretilošću te se pokušava ponovno povezati sa svojom 17-godišnjom kćeri. Kako je potvrđeno, premijera filma će se održati na ovogodišnjem Venecijanskom festivalu, a u filmu glume i Sadie Sink iz popularne serije ''Stranger Things'', Hong Chaua, Samantha Morton i Tyja Simpkinsa.

Glumac Brendan Fraser (53) utjelovio je Ricka O'Connella u trilogiji Mumija, imao je vodeće uloge u brojnim komedijama i fantasy filmovima, uključujući Encina Man, Georgea iz džungle, Bedazzled, Looney Tunes: Back in Action i Journey to the Center of the Earth, no zatim se na neko vrijeme povukao iz svijeta glume. Brendan je bio miljenik žena, a sada se za novu ulogu, prvu nakon deset godina pauze potpuno transformirao. Naime, u novom filmu Darrena Aronofskog ''The Whale Man'' Brandan glumi čovjeka od 270 kilograma.

Utjelovio je muškaraca koji se bori s pretilošću te se pokušava ponovno povezati sa svojom 17-godišnjom kćeri. Kako je potvrđeno, premijera filma će se održati na ovogodišnjem Venecijanskom festivalu, a u filmu glume i Sadie Sink iz popularne serije ''Stranger Things'', Hong Chaua, Samantha Morton i Tyja Simpkinsa.

Foto: Profimedia
-Bit će to nešto što još niste vidjeli. To je zapravo sve što vam mogu reći. Garderoba i kostim bili su besprijekorni, glomazni. Ovo se svakako uvelike razlikuje od bilo čega što sam ikad radio, ali da ne budem sramežljiv, znam da će ostaviti trajan dojam- rekao je glumac prošle godine.

Danas 53-godišnji Brendan i inače se dosta promijenio otkako se povukao iz javnosti, a dugo se nije znao ni koji je bio razlog tome, no prije nekoliko godina iznio je šokantno priznanje. Naime, u jednom intervjuu 2018. tvrdio je da ga je Hollywood stavio na crnu listu. Isto tako je priznao, za vrijeme #MeToo pokreta, i da je imao neugodno iskustvo tijekom svojih početaka u toj industriji te da ga je novinar Philip Berk iz HFPA pokušao spolno zlostavljati. Fraser je u prosincu prošle godine proslavio 52. rođendan, a čini se da se polako ponovno počinje probijati.

VIDEO Ukrajinac zapjevao na koncertu Coldplayja nakon što ga je, dok je pjevao na ulici, čuo Chris Martin

 

Ključne riječi

Komentara 5

IV
Ivan2304
17:56 01.08.2022.

Šta Vi pišete da je imao stanku 10 godina? Svake godine do danas izbaci film ili seriju. Ako neznate, pitajte.

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
20:41 01.08.2022.

Izgleda ko da je napravljen od glinamola.

SO
SokoOkolovo
21:53 03.08.2022.

Udebljao se prasac puno prije ove uloge, za ovo mu je trebalo samo još dodatnih 15 kg.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije