Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na intenzivnoj od subote

Zvijezda srpskog realityja (28) završila u komi nakon operacije u Turskoj, liječnici se bore za njen život

Beograd: Sudionici showa Zadruga 4 ulaze u karantenu
Foto: Antonio Ahel/ATA Images/PIXSELL
1/7
01.08.2022.
u 13:30

Milijana je na operaciju otišla u Tursku prije 12 dana, a od subote je na intenzivnoj njezi u bolnici u Nišu. Naime, liječnici su joj morali izvaditi slezenu koju su joj, prema riječima njenih roditelja, oštetili doktori u Turskoj.

Miljana Kulić (28), zvijezda srpskog realityja 'Zadruga' završila je u induciranoj komi nakon operacije smanjenja želuca. Miljana je na operaciju otišla u Tursku prije 12 dana, a od subote je na intenzivnoj njezi u bolnici u Nišu. Naime, liječnici su joj morali izvaditi slezenu koju su joj, prema riječima njenih roditelja, oštetili doktori u Turskoj. 

- Za sve su krivi liječnici u Turskoj, oni su joj oštetili slezenu prilikom operacije. Miljana je u subotu imala jake bolove zbog čega je hitno primljena u bolnicu. Liječnici su nam rekli da joj je pukla slezena te su je odmah u subotu i operirali. Izgubila je dvije i pol litre krvi. Operacija je trajala satima - rekao je njen otac Siniša za srpske medije. 

Dodao je da je došlo do zgrušavanja krvi, te da je nakon operacije završila u induciranoj komi

- Došlo je do zgrušavanja krvi i napravili su joj se trombovi. Poslije operacije stavljena je u induciranu komu, iz koje se probudila u nedjelju ujutro. Sada je priključena na aparate, pod sedativima je i nije svjesna što se događa.

Njezina majka Marija kazala je kako su strašno zabrinuti za Miljanu, te da se nadaju da će se izvući

Kulić je, inače, već bila spremna ući u 'Zadrugu 6', gdje je trebala biti s mamom, dečkom i sinčićem Željkom. Sudjelovala je u svim sezonama tog realityja, a u jednoj sezoni morala je napustiti show jer je bila trudna. Tada su joj producenti dopustili da se s bebom vrati u reality. 

VIDEO Bojana Gregorić Vejzović pokazala kako izgleda kada je sama svoj frizer

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
15:17 01.08.2022.

Trebala ja ići na operaciju u Papua Novu Gvineju ili da je Aboriđini operiraju tamo su najpovoljnije operacije...šta si tražila to si i dobila pa nek te kasape turci i dalje, sad ćeš biti vitka i fit s kojim organom manje ali nema veze, bitno da je linija tu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije