Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'oslobodi me od nas'

Lijepa pjevačica za novi spot angažirala i muža - pogledajte koja je bila njegova uloga!

Neda Parmać
Foto: YouTube
1/3
27.06.2016.
u 13:47

"Ovo je bilo najopuštenije snimanje koje sam do sada imala", izjavila je Neda.

Pjesmom "Oslobodi me od nas" Neda Parmać započela je svoju suradnju s Hamar Mediom kao jedan od ekskluzivnih izvođača ove agencije.

Autori pjesme s kojom će se Neda predstaviti na nadolazećem Splitskom festivalu su Marko Vojvodić i Igor Ivanović.

Za video spot zaslužan je mladi redatelj Dinko Šimac, a cijela je ekipa na snimanju stvorila opuštenu i zabavnu atmosferu.

"Ovo je bilo najopuštenije snimanje koje sam do sada imala. Za potrebe spota angažirala sam i muža, a koja je njegova uloga, vidjet će svi koji ga pogledaju" - izjavila je Neda nakon snimanja.

Njezini glazbeni počeci vezani su uz grupu Feminem, ali Neda se već neko vrijeme glazbenim vodama kreće kao solo pjevačica. Da je na dobrom putu, svjedoče i njezini dosadašnji zapaženi singlovi.

"Oslobodi me od nas" još je jedan dokaz da se u ovoj ulozi odlično snalazi.

>> Neda Parmać: Svaka žena treba svog Supermana, a moj suprug Damir to jest

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije