Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
i tek tako...

Ne znam zašto je odjednom postalo prihvatljivo u filmovima i serijama vrijeđati i ponižavati muškarce

05.07.2023.
u 15:10

Sve što se događa junakinjama zapravo je "tek tako", da se ispuni minutaža. Niti jedan problem ili odnos nije odrađen i proživljen do kraja

Komentara 3

JO
jozakontra
07:27 06.07.2023.

odgovor je jasan, primitivci i neprilagodjeni te isfrustrirani manjinci kontroliraju odredjene segmente pa tako i ovu 'umjetnost'. rjesenje je jednostavno, ne dati im paznju, ni sekunde.

Avatar mrIvan
mrIvan
18:24 05.07.2023.

Točna primjedba. Izgleda da se "osveta" sada prelila u literaturu i medije. Kao da je ključan dio literature i medija u prošlosti bio takav odnos muškaraca prema ženama...a nije!

Avatar Povucimezarep
Povucimezarep
17:25 05.07.2023.

Fascinantno je kako se i u serijama, rađenima po knjizi, prekrajaju likovi da bi "stavili u pogon lgbtq agendu". Za primjer, izvrsna serija "Silo" prekrojila je bijelog muškarca Walkera, u bijelu lgbtq ženu... ...Serija The last of us, je otišla i nevjerojatni korak dalje. U svijetu desetkovanom virusom, uspjela je na ogromnom pustom prostoru iskopati rupu u koju je jedan gej upao drugom geju. Od nevjerojatnih nevjerovatnoća ta mi je extra nevjerojatna!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?