Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šokantno

Ne žele ih vidjeti: Svi ovi poznati očevi ne komuniciraju sa svojom djecom

Foto: Pixsell kolaž
1/7
17.11.2018.
u 08:00

Teško je zamisliti da roditelji odbijaju vidjeti svoju djecu. Ipak, neki slavni očevi odlučili su brigu o svojoj djeci prepustiti majkama i potpuno se povući iz života svoje djece

U vrijeme kada se gotovo sva komunikacija obavlja preko mobitela ili mnogobrojnih opcija koje nam pruža internet, sve se manje viđamo sa svojim prijateljima, što zbog nedostatka vremena, što zbog čiste lijenosti.

No, teško je zamisliti da roditelji odbijaju vidjeti svoju djecu. Ipak, neki slavni očevi odlučili su brigu o svojoj djeci prepustiti majkama i potpuno se povući iz života svoje djece, iako ih imaju pravo viđati. Glumac Tom Cruise i glumica Katie Holmes rastali su se 2012. godine nakon šest godina braka, a Katie je dobila skrbništvo nad Suri. Časopis Us Weekly doznao je od izvora bliskog glumcima da ne postoji fotografija Toma sa Suri nakon 2013. godine jer su Katie i Suri nastavile svoj život izvan Scijentološke crkve. Poznato je da nakon izlaska iz Scijentološke crkve članovi više ne smiju komunicirati s bivšim članovima i oko toga postoje velike restrikcije.

Test za dokazivanje očinstva potvrdio je da je glumac Owen Wilson otac djeteta Varunije Vongsvirates, žene s kojom je bio u turbulentnoj vezi. Mala Lyla rođena je prošli mjesec, a ljudi bliski Wilsonu i Vongsvirates tvrde da on ne želi vidjeti svoje dijete, a navode i da je odbio mogućnost dijeliti skrbništvo nad njom. Owen ima i dva sina, Roberta koji ima sedam godina i Finna koji ima četiri godine, te je nedavno izjavio da ih je potpuno razmazio.

Glumac Anthony Hopkins sa svojim jedinim djetetom, kćeri Abigail, ne razgovara već dva desetljeća. Oskarovac je rekao da mu “nije bilo bitno” što se obitelj raspala i priznao je da nema osjećaja prema svojoj sada 48-godišnjoj kćeri. Daily Mail navodi i da Hopkins ne zna je li uopće postao djed.

Vanessa Marcil i glumac Brian Austin Green zajedno su glumili u seriji “Beverly Hills 90210”, tamo su se zaljubili i dobili dijete, Kassiusa Lijaha, 2002. godine. Ona je na Instagramu objavila da je njihovo sada 16-godišnje dijete potpuno izbačeno iz života slavnog glumca te da s njim ne komunicira već pet godina. Brian Austin Green godinama je u vezi s glumicom Megan Fox i s njom ima troje djece. Marquise Jackson, sin američkog repera 50 Centa, izjavio je da sa svojim ocem komunicira samo preko Instagrama, iako su prije imali dobar odnos.

50 Cent, pravim imenom Curtis Jackson III, godinama se prepucavao s Marquiseovom majkom zbog plaćanja alimentacije jer 50 Cent smatra da ga je majka njegova izvanbračnog djeteta potkradala. Reper se čak nije pojavio ni na maturi svojega sina. Redatelja Woodyja Allena kći Dylan Farrow optužila je za seksualno zlostavljanje još 1993. i od tada s njim ne komunicira, dok Etta Ng, kći slavnog akcijskog glumca Jackieja Chana, tvrdi da već godinama ne razgovara sa svojim ocem koji je nikada nije javno priznao iako je potvrdio da je imao izvanbračnu aferu s njezinom majkom Elaine.

Pogledajte i koji su parovi nakon prekida ostali prijatelji.

Komentara 1

Avatar maxist
maxist
11:47 17.11.2018.

Propagiranje ljudskih "kvaliteta"?......naplata na kraju....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije